Catterpillar2001 kérdése:
Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 09:11
71/84 anonim válasza:
Én is áldozatul estem sajna, -17800ft...volt aki sikerrel járt a visszatérítéssel?
72/84 Balázs M. válasza:
Szintén beleestem az ősrégi trükkbe. 12 perccel a beterhelés után visszavontam az előfizetést,de sz*rnak a fejemre. Tipik lehúzás.
73/84 Detti1109 válasza:
Nekem ma vont le 7799 Ft-ot. Miután múlt héten készítettem egy önéletrajzot. Amit meg sem kaptam ráadásul. A megadott email címemre azt írja a rendszer, hogy olyan email címen nem regisztráltam. Mivel természetesen leakartam mondani az "előfizetést". Szóval tudom, hogy mostmár más módszerhez kell folyamodni, legalább itt tájékozódtam kicsit. Mindenesetre az igazán furcsa, hogy ilyen lazán vonogatják le mások pénzét.....
74/84 anonim válasza:
Maskor csinaljatok meg canvaba az oneletrajzot,teljesen ingyenes es orofibb is
75/84 anonim válasza:
Nem tudom, kinek aktuális, de a cvmaker.com és .hu külön van, mindkettőt használtam, a .hu-t még tavaly, idén a .com-ot, csakhogy megpróbáljak kimenni külföldre dolgozni. Na ma nézem, tőlem is levontak, próbálok a .hu-ról leiratkozni, azt írja, inaktív vagyok, nincs ilyen email. Utána a .com domain-ű szolgáltatásról már leiratkoztam. Mind a nemzetközi, mind a .hu-s szolgáltatásuk egy nagy szar. Nem etikus, hogy az ember nem figyel, hogy fel van iratkozva, ezek meg vonják lefelé a pénzt ezek a tetvek automatikusan, mindezt azért, mert egyszer gyorsan össze akartam szerkeszteni egy angol önéletrajzot.
76/84 anonim válasza:
Bele estem, pedig tudtam hogy figyelni kell az egyik oldalon :/ Paypallal fizettem ott is jeleztem a problémàt.
Részleges visszatérítést ajànlottak 4.450 Ft. Elfogadtam mert a fene tudja mi lett volna és több mint a semmi.
Figyeljetek oda nagyon!!!
77/84 anonim válasza:
Canva - egy szerkesztő program kész sablonokkal. Ezt érdemes inkább használni.
78/84 anonim válasza:
x. kommentelő vagyok. Azóta már eltelt több mint egy év. A paypal nem tudta visszaadni a lóvét, ugye elvileg kivizsgálás után sem, de mivel ugye a paypalt adtam meg neki, le tudtam tiltani, hogy többször ne tudják terhelni a számlámat. 1-2x jött ilyen felszólítás féle, letiltottam az email címüket is. Azóta semmi. Se feljelentés, se semmi. Ne foglalkozzon vele senki. Jobban beszopnák ha ők jelentenének fel. Egyébként annó megnéztem, ha jól emlékszem nem is magyarba bejelentett cucc ez.
79/84 anonim válasza:
Ezek a tetvek engem is lehúztak! És ami a durva az az hogy 2024 December van. Az előző kérdésék 21-22 ből valók ami azt jelenti hogy ezt meg tehetik már évek óta !! Augusztusban vásároltam egy CV azóta minden honapban 102 Román lejt vontak a számlámról és most 5. hónap után vettem észre hogy meglopnak. Az OTP bankal kommunikáltam részükről nincs mit tenni, az előfizetést meg szüntettem és válaszoltak is de amikor felhoztam a rendőrséget és a csalás vádját több üzenetet nem kaptam. Mocskos pofátlan csalók hány ezer embert lopnak meg így Europa szerte ??? Sehol nem jelenik meg hogy előfizetést irsz alá, csak egy nyavajás 6 Ron os CV vásároltam meg Apple Pay el. Senki megse probálja használni ezt a mocskos alkalmazást.
80/84 anonim válasza:
Nekem is jött felszólítás, az az érdekes, hogy 1 éve kb. hogy regisztráltam, de csak most kérik a pénzt, holott valami 7 nap ingyenes, ahogy utólag olvastam... és a felszólítás is két havit ír. Szabályos esetben nem szokták várják megvárni a két hónapot, hogy aztán már két havit zsebelhessenek be. Nekem szerencsére kártya adatok nincsenek megadva mert nem is kért mikor regisztráltam. Halvány lila gőzöm nem volt hogy fizetős, nem jelezte sehol. Eddig egy hozzászólást láttam aki nem fizette be és nem történt semmi. Az a vicc, hogy már belépni sem tudok hogy leiratkozzak, és az új jelszó kérésre sem jött semmi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!