Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast vs Microsoft Security...

Avast vs Microsoft Security Essentials?

Figyelt kérdés

Melyik jobb és miért?

Router mögé vagyok bújva + windows tűzfal van még.

2011. jan. 2. 13:57
 51/95 anonim ***** válasza:

Magyarul legalább annyi érv szól mellette,mint ellene,mint bármelyik más vírusirtó terméknél.

Akkor még nem is volt deffense+,ez abban az időben volt,amikor a comodo még sötétkék volt,az avast meg magnó.

2011. jan. 3. 22:21
 52/95 anonim ***** válasza:

Ugye, hogy mégse olyan kiemelkedő??

Ja, mostmár a szakemberek nem avastot hagynak hátra a gépeken?

2011. jan. 3. 22:37
 53/95 anonim ***** válasza:

Nem szakembereket mondtam,hanem egyetlen emberről beszéltem.Azt meg egy szóval sem mondtam,hogy kiemelkedő,a kasperskyt pl lényegesen jobbnak tartom.Egyszerűen csak arról van szó,amit már korábban levezettem.

Ingyenes megoldás,a legszélesebb körű védelem ezen belül,nincs túlzott gépigény,nem ugat,ha kirakok egy ikont az asztalra.

2011. jan. 3. 22:54
 54/95 anonim ***** válasza:

De akkor se ugat, ha jönnek a károkozók..

AVG, Avira mindenképp jobb.

2011. jan. 3. 23:13
 55/95 anonim ***** válasza:
Feltétlen,hisz a mai internet korában nincs szükség sem a levelező kliens,sem az instant messenger,sem a torrent kliens állandó védelmére:)
2011. jan. 3. 23:15
 56/95 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, külön "védelem" figyeli-e ezeket, vagy pedig egy védelem figyeli a megnyitott/új/áthelyezett etc. objektumokat.
2011. jan. 4. 17:46
 57/95 anonim ***** válasza:
Nem,egyáltalán nem mindegy,hiszen akkor ugyanezen programok fizetős verzióiban sem lennének benne ezek a modulok.
2011. jan. 4. 18:27
 58/95 anonim ***** válasza:

Miért, az AVG-ben és az Avirában is részekre van szedve a fájlrendszer védelem? Nem tudok róla..

Ja, a fizetős verziókra gondoltam...

Nincs már jobb érved az avast mellett, ezért már az is érv, hogy van külön P2P meg IM védelme.

Ja, hogy az összes többinek is van, csak nem külön??

2011. jan. 4. 18:35
 59/95 anonim ***** válasza:

Hülyegyerek!Megbeszéltük,hogy csak ingyenesekről lehet szó.

Kicsit használd már a józan paraszti eszed!A fizetősben van valami,ami az ingyenesben nincs.Aviránál emailek védelme,avgnél letöltések védelme.Maga a gyártó állítja a honlapján.Neki sem hiszed el?Vagy szerinted ugyanazt adja ingyen,mint annak aki fizet érte.

2011. jan. 4. 19:59
 60/95 anonim ***** válasza:
Egyébként most nézem,hogy az avira ingyenesben abszolut nincs proaktiv védelem sem.
2011. jan. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!