Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast vs Microsoft Security...

Avast vs Microsoft Security Essentials?

Figyelt kérdés

Melyik jobb és miért?

Router mögé vagyok bújva + windows tűzfal van még.

2011. jan. 2. 13:57
 21/95 anonim ***** válasza:

Avast alatt azért indult lassabban a rendszer, mert rosszul volt beállítva. Nálam pl az, hogy beállításokban bejelöltem, hogy avast szolgáltatások betöltése a többi rendszerszolgáltatás után, harmadolta ezt az időt. MSE alatt ehhez képest nálam lassabban jött be. Igaz, hogy a felismerése (sokkal) jobb, de Avast mellett voksolok, mert jobban személyre szabható, több a beállítási lehetőség, és ha jól van beállítva, igenis, hogy nagyon jó tud lenni.

Tettem már kitérőket Avasttól, próbáltam Nodot, AVG-t, MSE-t, Pandát, de mindig visszatértem hozzá. Most már azt hiszem, maradni is fogok.

2011. jan. 2. 18:44
 22/95 anonim ***** válasza:
Olyan vicces,hogy a microsoft böngészőjének és a tűzfalának a biztonságosságában nem bízik senki,de a vírusirtójában igen...Megtanulták befoltozni a biztonsági réseket,csak valamiért az iet és a firewallt kifelejtették???
2011. jan. 2. 19:42
 23/95 anonim ***** válasza:
Amúgy örömmel értesülök,hogy vérpistikét legalább arról meggyőztem,hogy ingyenes bitonsági szoftverben kell gondolkodni pénzhiány esetén.Most már legalább nem a kínai nod,hanem a picipuha mellett kampányol:D
2011. jan. 2. 19:44
 24/95 anonim ***** válasza:

Nem érdemes Microfosos termékeket használni. Nem véletlen utálja mindenki az Internet Explorert elvégre azt is jól elbaszták és még javítani sem képesek:

[link]

Inkább avastot használj, százszor jobban jársz.

2011. jan. 2. 19:55
 25/95 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy rám gondolsz-e vérpistike alatt, de amennyiben igen:

Ad1, én is általában ingyenes vírusirtókat szoktam ajánlani

Ad2, nem ajánlok tört vírusirtókat

sőt

lebeszélem róla az embereket,

Ad3, újságos kódos NOD32-t szoktam ajánlani, mert van, akinek van türelme kéthavonta bajlódni a kódokkal.

Ad4. Az MSE-vel kapcsolatban hány tesztet láttatok, hány véleményt olvastatok/hallottatok róla, hogy szidjátok? Vagy csak mert Picipuha termék?

Vagy itt, a számtech/biztonság rovatban a legtöbb kérdezőnek MSE engedte át a kártevőket? Mert én nem így tapasztaltam...

2011. jan. 2. 19:56
 26/95 anonim ***** válasza:

"Vagy csak mert Picipuha termék?"

Igen,csak azért.Aki látott már internet explorert és windows tűzfalat,az érti,miért elég ez.Tudnak jó szoftvert is csinálni.Ilyen az office,az xp,a seven(bár aránytalanul drágák),vagy akár a photo story.Nem rossz a messengerük sem,bár túlságosan komplikálják,erőltetik.(skype jobb,de ez most nem ide tartozik)A biztonságtechnikához viszont közük sincsen.Olyan,mintha a nero akarna böngészőt gyártani.Mióta is van mse?És mióta létezik biztonságtechnika?Ők nem a google,hogy bármit megcsináljanak,felfejlesszenek percek alatt.

Ez a számtech rovat meg egyáltalán nem mérvadó világ szinten...Egy picike kis pont.

Lehet,hogy csak összeesküvés elméleteket gyártok,de kezdem azt hinni,hogy ennek a fórumnak dolgozol,és titeket a microsoft szponzorál.Mivel az avast a legnagyobb konkuenciája biztonságtechnika terén,ezért az a dolgod,hogy fikázd.Lehet,hogy csak nekem gyanús,de érdekes módon mindig ugyanaz teszi ezt,akinek 90% a hasznossága,és érdekes módon megragadt ezen a feltűnően magas szinten.A sok egységsurú júzer,hátha így jobban hisz neki.De az is lehet,hogy szimplán csak hülye vagy,mert normális ember nem fektetene ennyi energiát ebbe...

2011. jan. 2. 20:09
 27/95 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:44

Kedves válaszoló!

Vérpistike maximum TE vagy.

Azért nem vagyok informált a vírusirtó témában mert LINUXOT használtam sokáig, csak kényszerből kellett Windowsra váltanom kicsit, és ezért érdekel hogy mit rakjak fel!

2011. jan. 2. 20:14
 28/95 anonim ***** válasza:
Nem rád értettem,ha lenne eszed kikövetkeztetted volna...
2011. jan. 2. 20:15
 29/95 anonim ***** válasza:

1. Ne bántsd a Kérdezőt.

2. Ne f*kázz egy olyan szoftvert, amit nem is ismersz! - Nem hinném, hogy ismered az MSE-t.

Én viszont eléggé ismerem az avast!-ot, és hogy miért f*kázom? Mert szeretnék segíteni az embereknek a kártevők visszaszorításában, ehhez pedig az egyik lépés egy olyan vírusirtó, ami képes védeni.

Jó még az Avira és az AVG is.

Nem tudom, miért ragadtam meg 90%-on... De nem a GYK-nak dolgozom, és nem is a Picipuhának.

2011. jan. 2. 20:27
 30/95 A kérdező kommentje:

Ha nem rám értetted akkor elnézést kérek.

Meglátom mit csinál az MSE, hogy teljesít, ha nem működik akkor esetlegesen kipróbálom az AVG-t.

Azt ajánljátok?

2011. jan. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!