Avast! Vagy Microsoft security essentials?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 10:39
2/18 anonim válasza:
Egyik se! Nekem mindkettő mellett bejött vm a gépemre!
3/18 anonim válasza:
[link] és így tudod ingyen használni http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU
4/18 anonim válasza:
Nod32 30 day trial és ccleanel veszed le újra ...
5/18 anonim válasza:
Microsoft security essentials!
Vállalati környezeteben is mindehova ezt telepítem semmi gond nincs vele, tisztább - szárazabb érzés mint a konkurencia.
6/18 anonim válasza:
avast!
MSE sem rossz, de az avast! szinte mindenben jobb.
7/18 anonim válasza:
AVAST! DE itt mind2 fog hideget-meleget kapni. A usertől is függ, hogy hogyan internetezik stb... Amelyik neked bejön azt használod. Én is minden évben váltottam a vírusírtókat amíg meg nem találtam az avastot. NEKEM ez jön be.
8/18 anonim válasza:
Hát, nem minden múlik a vírusirtón, sőt, csak kis része múlik rajta a biztonságnak.
Be kell sajnos tartanod néhány szabályt az adatait védelmében.
Ezen felül kell tűzfal, kell alternatív, állandó védelmet nem tartalmazó kereső is.
Fenti kettő közül egyértelműen MSE.
9/18 A kérdező kommentje:
tűzfalam az van (comodo)
2011. szept. 15. 20:50
10/18 anonim válasza:
A MSE messze le van maradva az avast!-tól...
Ha ezek közül lehet választani akkor csakis az avast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!