Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » AVG 9. 0, vagy Microsoft...

AVG 9. 0, vagy Microsoft Security Essentials?

Figyelt kérdés
melyiket érdemesebb telepíteni, ami hatékonyan véd, és nem terheli a rendszert...
2011. márc. 17. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nos az AVG-ről nem tudok nyilatkozni, de nekem az MSE (Emese, érted?:) bevált. Ha csak nem riaszt valamiért, kussban figyel a háttérben, nincs vele semmi gondom.
2011. márc. 17. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Eredeti windowsra sokan ajánlják az MSE-t, de nekem nem jött be. Egyrészt, mert nem terhelte kevésbé a gépet - csak épp ez megoszlott, és nem egy helyről jött sok, hanem többről kevesebb -, másrészt, mert nekem nem volt elég áttekinthető és ellenőrizhető. A kettő közül én az AVG-t használnám. Igaz, hogy eleinte kissé döcögősen megy, de pár nap alatt összerázódik a géppel.
2011. márc. 17. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Annyira mindegy; nem hinném, hogy különbséget tapasztalnál.

Ha te is segítesz a házőrző kutyának (kerítést raksz a kert köré, a kaput lelakatolod, az ajtót, ablakokat csukva hagyod), akkor meg fog védeni, mindegy, hogy az ABC Kutyakiképző Iskolában nevelték, vagy az XYZ-ben.

Ha a kerítés túl alacsony és/vagy nyitva vannak az ablakok, akkor viszont a világ legeslegjobb házőrző vérebe se tudja megvédeni a lakásodat a betöréstől, előbb-utóbb betörnek!

(((Tudom, hogy a háziállatnak és otthoni házőrzőnek tartott kutyákat nem szokták kiképezni, ez csak a példa miatt kellett!)))

2011. márc. 17. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pedig extrák, kezelőfelület stb is szempont, akkor próbáld ki őket és/vagy olvasgass fórumokat, és az alapján dönts!
2011. márc. 17. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
MSE e kettő közül :)
2011. márc. 17. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már évek óta az AVG-t használom, tudja a dolgát semmi gond nincs vele. Van ingyenes változata is (bár szerintem sok vírusírtónak van). Az MSE-ről nem tudok mit mondani, bár ahogy a Microsoftot ismerem, mint ahogy a média playerében, böngészőjében, stb. idegesítő hibák, bugok vannak, így én inkább, hogy az MSE-t nem ismerem, az AVG-re voksolnék.
2011. márc. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!