ESET Smart Security - vagy - Microsoft Security Essentials?
Figyelt kérdés
Windows 7-en Melyik véd jobban?2011. szept. 5. 16:34
4/13 anonim válasza:
Egyik se. AVG 2011, ezek közül mind a kettő megbízhatatlan. Hadd ne részletezzem, miért.
5/13 anonim válasza:
Az AVG 2011 megbízhatatlan. Had ne részletezzem, miért.
6/13 anonim válasza:
Na részletezd, légy olyan kedves. De komolyan, érdekel a véleményed.
7/13 anonim válasza:
AVG jobb ezeknél valóban, de akkor már BitDefender. Elvileg mostanában ez a legjobb.
Az ESET viszont jobb a Windowsos társától, ha csak ezek közül válogatsz.
8/13 anonim válasza:
AVG egyik legratyibb,utána kell csak nézni mit produkál az AVG..
Az csak egyre jó,gép lassításra..
Egyik se nyújt 100% védelmet,de ezek közül ESET.
9/13 anonim válasza:
Microsoft Security Essentials Én ezt használom megvagyok vele elégedve.Előnye 1. kapásból az hogy ingyenes 2. Miután hogy a microsoft írta így nem lassítja a rendszert (sajnos sok vírusírtó igen csak fogja)
10/13 anonim válasza:
77% te részletezd. Én csak azért írtam, mert mindenhol ezt írják, de hogy miért, arra már nem tudják megindokolni, hogy miért szar (persze lehet, hogy azokat is te írtad, nem figyeltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!