ESET Smart Security - vagy - Microsoft Security Essentials?
Hát rendben, de a te véleményed se ártana. Szóval nem egy gépnél tapasztaltam, láttam, hogy az ESET nem azt teszi, amit tennie kéne. Egy másik ingyenes kémprogram-írtó, egy totál belassult, kínlódó laptopon 8 trójait talált, és egyéb olyan káros szoftvereket, amiket a mellesleg rendszeresen karbantartott, friss adatbázissal rendelkező ESET észre se vett. Szépen elnyaralt egymagában, miközben a sok vírus felette az op. rendszert. NEm, nem csak egy embernél láttam ezt, mielőtt azt mondanád, hanem legalább tíznél. Minden esetre (milyen jó szó, pont a témához kapcsolódik), én ha biztonságos rendszert, szoftverkörnyezetet szeretnék, biztosan az ESET lenne az első, amire azt mondanám, hogy inkább fizetek érte, mintsem hogy bejöjjön minden, ami nem kell.
Az AVG -vel meg csak jó tapasztalataim vannak, nekem a gépet nem fogja, mind az ingyenesben, mint a fizetősben teljesen megbízhat az ember. A dolgát tudja, nekem eddig semmit nem engedett be, a LinkScanner technológia meg egyszerűen tökély.
Nemrég ismerősnek beengedett egy rootkit vírust, ami beégette magát még az MBR-be is. Újraparticionáltam az egész vinyót, kapott új MBR-t.
Váltottunk Norton Internet Security-ra.
Oké köszi!
Én magam ESET Smart-ot használok, de nagyon sok ismerősömnek én szoktam újratelepíteni a számítógépüket. Mivel nem tudják és nem is érdekli őket a licenc megújítás újságkóddal (csak a facebook...) ezért egy ingyenes vírusirtót szeretnék telepíteni nekik a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!