Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak nekem van már elegem az...

Csak nekem van már elegem az olimpiából?

Figyelt kérdés
Elismerem, hogy népszerű, de akkor is idegesítő, hogy már a csapból is ez folyik. A másik, hogy ilyenkor hirtelen mindenki nagy szurkoló lesz, de ha nincs olimpia soha nem néz vagy űz sportot.
2012. aug. 9. 18:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
bárcsak hosszabb lenne ez az olimpia,akkor jó sok vízilabda lenne,de nem baj,majd jövőre VB
2012. aug. 9. 21:28
 22/23 Andizsuzsi ***** válasza:

"De ha ezt ilyen okoksan megállapította a nyilván törzsszurkoló, akkor azt is megállapíthatta volna, hogy a kézit talán még negyed annyian se játszák, mint a focit. Ez azért nagyon nem mindegy."

Nem értem az összefüggést. Amúgy a magyar foci válogatottnak is szurkoltunk volna, ha kijutnak az olimpiára.

2012. aug. 10. 08:06
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
Másnak is elege van. Én csak Boltra meg egy-két magyar sportolóra voltam kíváncsi. Az egész csak egy kib* üzlet, ahol doppingoló gnóm sportolókat felhasználva k* sokat keresnek bizonyos körök. Amúgy is totál felesleges. Mindenből van eb, vb, kutyaf*sza...
2012. aug. 10. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!