Mit csináljak? Már nagyon elegem van :/?
Na szóval lány vagyok és eljárok kondiba, van ott egy pali aki állandóan bámul nézi a seggem a mellem ahogy csinálom a gyakorlatokat mosolyog ráadásul még néha oda is jön és elkezd vmi eszméletlen hülyeségeket mondani, kérdezni. Ráadásul akkor jön oda mikor épp csinálom a kis gyakorlataimat és akkor úgy feltudnék robbanni. Mindig próbálok úgy menni h ne találkozzak vele de mindig sikerül elcsípnie :@:@
Volt már veletek hasónónló?
hasónónló?
ez milyen nyelven van?
*hasonló akart lenni XD
csak ideges vagyok és így félre nyomtam
Nekem is volt hasonló, csak nálam így odajött, megfogott, hogy "és akkor ez és ez az izom dolgozik".
Én sem néztem kedvesen. :)
De nem küldtem el a sunyiba, csak mondtam, h ezt talán így nem kéne (hozzátartozik, h magam miatt én váltottam termet, bár valszeg amúgy sem csinált volna többet ilyet).
Szép szóval többre mész, vagy második lépésként esetleg vihetnél egy darabon magaddal pasit edzeni. Hátha az elveszi a kedvét. :)
Jó öreg bix barátunk ( ki tudja, hol jár manapság) mondta nekem erre régebben, h nem érdemes ezen fennakadni nagyon, sok teremben edző van úgy vele, hogy mondja, de aztán úgy gondolja, hogy a szemléltetés hatásosabb. :)
köszi a válaszod :)
az első pár hónapba míg kiismertem magam a teremben jöttek velem barátaim akkor egyáltalán nem zaklattak sajna már nem járnak velem edzeni :/ hozzáteszem egy részből jó mert volt mikor feltartottak
hát ha megfogdosott volna sztem visszakézből kapott volna egy jó nagyot
termet nem fogok ez a suttyó miatt váltani nehogy már"
Mindenki vérmérséklete szerint intézi ezt a kérdést, persze. :)
De azért óva intenélek attól, hogy edzőteremben nekiállj pofozkodni (nő létedre pláne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!