Mit tudnék nekik visszavágni, már elegem van?
Van egy gyári S51B-m. A barátaimnak persze robogójuk.
Amióta megvan mindig b@sztatnak,hogy jaj de vigyázok rá,meg jönnek csavarhúzóval,hogy beindítják,én meg persze sík ideg vagyok,mert egyszer még kárt tesznek benne.
Elraktam télire,mert már megfagynék motoron,erre ők: jaj,nem indul biztos.És nem értik meg,hogy ez N E M automta szívatós.Meg mondták,hogy a német autók a jók,erre én - kicsit viccesen -,hogy a német motorok is. Erre megint: na,ugyan már mit akarsz azzal,hagyjuk már
Jó hogy nem sz@rozták még le.
Igaz,hogy az - eszmei,lassan tényleges - értéke lassan annyi,mint két robogó.
Ja,és 20 éves,ne jöjjön senki azzal,hogy ez már 30 éves motor.
Lehet véleményt írni,akár egyetérteni,vagy ha valakinek nem tetszik,azért.
Ne foglalkozz velük...
Nekik csak robogójuk van, Neked motorod (ha kicsi is)
Én megnézném azokat a csapágy nélküli sz...at, hogy még akkor 30 év múlva mennek e!
A simo kibírt 30 évet. Azok erre az időre már kétszer újragyártott gémkapcsok lesznek valamely aktakukacnál nem, hogy robogók.
Az, hogy csavarhúzóval beindítja igaz. De az is, hogy gépjárműlopás kísérlete. Mennyi a büntetési tétele? Főleg ha többen adják elő ami minősített eset. ( 3 fő )
Egyébként magasan nagy ívben sz..le őket. Nézz egy másik társaságot magadnak, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!