Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudnék nekik visszavágni,...

Mit tudnék nekik visszavágni, már elegem van?

Figyelt kérdés

Van egy gyári S51B-m. A barátaimnak persze robogójuk.

Amióta megvan mindig b@sztatnak,hogy jaj de vigyázok rá,meg jönnek csavarhúzóval,hogy beindítják,én meg persze sík ideg vagyok,mert egyszer még kárt tesznek benne.

Elraktam télire,mert már megfagynék motoron,erre ők: jaj,nem indul biztos.És nem értik meg,hogy ez N E M automta szívatós.Meg mondták,hogy a német autók a jók,erre én - kicsit viccesen -,hogy a német motorok is. Erre megint: na,ugyan már mit akarsz azzal,hagyjuk már

Jó hogy nem sz@rozták még le.

Igaz,hogy az - eszmei,lassan tényleges - értéke lassan annyi,mint két robogó.

Ja,és 20 éves,ne jöjjön senki azzal,hogy ez már 30 éves motor.

Lehet véleményt írni,akár egyetérteni,vagy ha valakinek nem tetszik,azért.

2011. dec. 4. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Ne foglalkozz velük...

Nekik csak robogójuk van, Neked motorod (ha kicsi is)

2011. dec. 4. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
EZ MÁR LEGALÁBB AZ 5. KÉRDÉSED B@ZDMEG MÁR UNJUK ELHISZED?? ha ien kis nyámnyila vagy hogy hagyod hogy állandóan oltogassanak akkor megis érdemled... vagy szard le őket és majkd abahagyják
2011. dec. 4. 16:39
 3/14 anonim válasza:
ott kezdjük, hogy a robogór egy motoros nem veszi motor számba. mond,h. neked legalább vissza, intenek a "nagyok". a simson a legjobb kezdés, megtanulsz váltani, kuplongolni, lábfékezni, és konyítani a motor szereléséhez. mond valamelyiknek, hogy csak induljon el a tiéddel...
2011. dec. 4. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Én megnézném azokat a csapágy nélküli sz...at, hogy még akkor 30 év múlva mennek e!

A simo kibírt 30 évet. Azok erre az időre már kétszer újragyártott gémkapcsok lesznek valamely aktakukacnál nem, hogy robogók.

Az, hogy csavarhúzóval beindítja igaz. De az is, hogy gépjárműlopás kísérlete. Mennyi a büntetési tétele? Főleg ha többen adják elő ami minősített eset. ( 3 fő )

Egyébként magasan nagy ívben sz..le őket. Nézz egy másik társaságot magadnak, ha lehet.

2011. dec. 4. 17:00
 5/14 A kérdező kommentje:
16:39 - Te meg egy hülye f@sz vagy,aki valószínűleg megelégszik egy hulladék robogóval.
2011. dec. 4. 17:14
 6/14 A kérdező kommentje:
mármint utóbbi,azaz a 2. válaszadó
2011. dec. 4. 17:18
 7/14 anonim ***** válasza:

ez már 30 éves motor

XD

2011. dec. 4. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
hát nemtudom a simsonod miben jobb ... ( nincs robogóm 125-ös sportmotorom van)
2011. dec. 4. 20:01
 9/14 Napkiraly ***** válasza:
Szerintem haverjaid vannak és nem barátaid, keress jobb társaságot
2011. dec. 4. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Képzeld, én is simsonos vagyok, de most már az én tököm is tele van azzal, hogy hetente kirakod ezt a kérdést! Neked simsonod van, nekik robogójuk. Ha ezt nem képesek elfogadni, akkor keress más barátokat, és ne ezt a kérdést írd ki hetente! Amúgy irigylem a problémáidat!
2011. dec. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!