Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most már elegem van az egész...

Most már elegem van az egész autózásból, mi legyen?

Figyelt kérdés
Még 18 évesen tettem le a jogsit, anyám mondta mindig, hogy az ismerőse fia ennyi idős és mindig elviszi az anyját ide oda stb, már minden nap szóba jött akkor, hogy milyen "gáz" hogy nekem nincs, jólvan, letettem, felesbe állták, volt egy ócska autónk (családi), miután letettem, 3 hónap múlva eladták, de összesen 2szer vezettem, utána nem volt autó 1 évíg, aztán vettem egy sajátot, fél éve, csak hogy vezessek néha, ha már van jogsim, szeretek is vele menni, de azt is úgy leszólja anyám, ahogy csak lehet, összesen 1-szer ült benne, most jött ki a kocsinak az első komolyabb baja, a legközelebbi szerelőhöz vittem el, akinek mindig van fontosabb dolga, így 1 hónapja tökölnek már vele,holnap el is hozom,úgy, ahogy van, ha összerakják, jobb nem lesz, csak rosszabb. Most anyám meg erre is elkezdte, hogy adjam el azt a sz...t stb. Meg holnap estíg dolgozok, így apámat kértem meg, hogy tolja el a szerelőtől a legközelebbi parkolóíg a vasat, mert szombaton meg lesz javítva, de erre meg apám is kioktat, hogy miért oda vittem, az ő autóját sem tudták megcsinálni, meg mindig meg kell várni, hogy mit javítanak rajta, de honnan tudtam volna, ez az első autóm, és a szerelő mondta, hogy hagyjam ott, megcsinálják majd. Már úgy vagyok vele, hogy eladom, de még neten autós fórumba írtak, hogy nincs veszve minden, persze a szüleimnek ez se tetszik, hogy nem "autószerelő-szakember" jön és segít.
2011. ápr. 28. 22:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja még annyi ehez, hogy nemrég (3 hete) lett egy új használt autójuk a szüleimnek, amikor meglett rögtön mondták, hogy ha akarok, mehetek vele, így aznap mentem is, az enyémhez képest csúcs, aztán azóta amikor menni akartam vele, mindig kitaláltak valamit, hogy fölösleges, így volt, hogy éjjel 2-kor végeztem, és gyalog jöttem haza a város másik feléből.
2011. ápr. 28. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Most mégis mit vársz, erre mit írjunk?

Elvitted egy kókler szerelőhöz, anyádék lenézik a kocsidat. Mit kéne erre mondanunk? Komolyan nem értelek...

2011. ápr. 28. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:

írd már meg milyen vasat vettél és mi a baja?

ha ilyen szülőt dobott a gép ez van.. nekem amikor megevtték a kocsit 10 percel később a kulcsot a kezembe nyomták hogy vihetem én is...Viszont sajátra meg nem telik nekem...

2011. ápr. 28. 23:56
 4/10 Morfologus ***** válasza:
nem tudom milyen kocsid van és mióta, de szerintem ne add el, ha meg tényleg nagyon szar akkor úgyis nehezen tudod majd eladni, az első kocsinak nem muszáj egy 170lovas bömösnek lennie. Az a sajátod, nem függesz senkitől ha menni akarsz. Nálunk apámnak és anyának is van saját autója mégis most én is egy sajátra spórolok...
2011. ápr. 29. 00:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan mintha nem is a szüleid lennének, hanem valami haverok akik versenyeznek veled (már bocs). Miért nem együtt mentetek autót venni Neked? Szüleid miért nem láttak el tanáccsal minden téren? Nem egyszerübb lett volna megvenni a szülőktől azt az autót ami már amúgy is a családban volt? Most milyen az a bizonyos roncs? Mi a hibája?
2011. ápr. 29. 07:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Olybá tűnik,mintha a szüleiddel nagyobb gondod lenne mint a verdáddal. Nem az ő ritmusukban kellene élj.

Költözz el otthonról (bérelj egy lakást vagy szobát,vegyél egy lakókocsit és állítsd be a haverodék kertjébe,költözz a csajodhoz stb.) mert egy ekkora lób@szó kölöknek ideje a saját lábára állni.

Tökmindegy milyen autód van cseréld le egy Golfra vagy öreg Mercire amikkel nincs gond és élvezd az autózást meg a szabadságot VÉGRE !!!!!!

2011. ápr. 29. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Índítok egy új kampányt:

"Öreg golfot, és öreg mercit mindenkinek!!

Csak az a jó, más minden szar!"

Kérdező: Ne foglalkozz az ősök tetszésével, ha te keresed meg az autódra való pénzt, semmi közük hozzá. Egyébként milyen autóról van szó, és mi a baja?

2011. ápr. 29. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a szülei rosszat akarnak.

Lehet a szülei úgy érzik, hogy felesleges 2 autót fenntartani, mert nem engedhetik meg maguknak.

2011. ápr. 29. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én jogsi után robogót vettem de apám állandóan azt hajtogatja hogy szar mert hideg időben fázok rajta, esőben szar vele menni, egyedül ülhetek csak rajta.

Ha kocsim lenne nem fikázná csak pont azért nem vettem mert se pénzem nem volt rá és a javíttatásra se jutna ha elromlik. De nekem megfelel a robogó mert fele annyit nem költök rá mint amennyit apámék az autóra.

Szerintem add el a kocsit és gyűjts egy újabbra, nem írtad hogy milyen autód van de 1998-as évjáratnál idősebbet ne vegyél. Ha összejön fél milla akkor már gondolkodhatsz hogy milyen legyen.

Ameddig nincs kocsid addig robogóval is el lehet járni dolgozni és még olcsóbban is jön ki. Egy jó robogó 100.000ft.

2011. ápr. 29. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Renault? Nissan? vagy valami vw? :D

csak hogy milyet ne vegyek... köszi :)

2011. ápr. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!