Most már elegem van az egész autózásból, mi legyen?
Most mégis mit vársz, erre mit írjunk?
Elvitted egy kókler szerelőhöz, anyádék lenézik a kocsidat. Mit kéne erre mondanunk? Komolyan nem értelek...
írd már meg milyen vasat vettél és mi a baja?
ha ilyen szülőt dobott a gép ez van.. nekem amikor megevtték a kocsit 10 percel később a kulcsot a kezembe nyomták hogy vihetem én is...Viszont sajátra meg nem telik nekem...
Olybá tűnik,mintha a szüleiddel nagyobb gondod lenne mint a verdáddal. Nem az ő ritmusukban kellene élj.
Költözz el otthonról (bérelj egy lakást vagy szobát,vegyél egy lakókocsit és állítsd be a haverodék kertjébe,költözz a csajodhoz stb.) mert egy ekkora lób@szó kölöknek ideje a saját lábára állni.
Tökmindegy milyen autód van cseréld le egy Golfra vagy öreg Mercire amikkel nincs gond és élvezd az autózást meg a szabadságot VÉGRE !!!!!!
Índítok egy új kampányt:
"Öreg golfot, és öreg mercit mindenkinek!!
Csak az a jó, más minden szar!"
Kérdező: Ne foglalkozz az ősök tetszésével, ha te keresed meg az autódra való pénzt, semmi közük hozzá. Egyébként milyen autóról van szó, és mi a baja?
Nem biztos, hogy a szülei rosszat akarnak.
Lehet a szülei úgy érzik, hogy felesleges 2 autót fenntartani, mert nem engedhetik meg maguknak.
Én jogsi után robogót vettem de apám állandóan azt hajtogatja hogy szar mert hideg időben fázok rajta, esőben szar vele menni, egyedül ülhetek csak rajta.
Ha kocsim lenne nem fikázná csak pont azért nem vettem mert se pénzem nem volt rá és a javíttatásra se jutna ha elromlik. De nekem megfelel a robogó mert fele annyit nem költök rá mint amennyit apámék az autóra.
Szerintem add el a kocsit és gyűjts egy újabbra, nem írtad hogy milyen autód van de 1998-as évjáratnál idősebbet ne vegyél. Ha összejön fél milla akkor már gondolkodhatsz hogy milyen legyen.
Ameddig nincs kocsid addig robogóval is el lehet járni dolgozni és még olcsóbban is jön ki. Egy jó robogó 100.000ft.
Renault? Nissan? vagy valami vw? :D
csak hogy milyet ne vegyek... köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!