Mit csináljak? Az oktatóm egyfolytába le akar húzni pót órákkal. Nekem jól megy a városi.! és mindig csak mondja mondja hogy mikor jöjjek elegem van.
Szerintem mondd neki a következő alkalommal, hogy szeretnéd megpróbálni a vizsgát, végülis a vizsgadíjat is Te fizeted, nem ő. Ha nem sikerül azzal sem vesztesz semmit, csak az újbóli vizsgadíjat.
Nekem a városi vizsga után azt mondta az oktatóm, hogy vizsga előtt nem gondolta volna, hogy sikerülni fog a vizsgám, és sikerült! :)
Nem értem az egyik választ, miszerint a vizsgán is meg tud szívatni az oktatód. Nem a vizsgabiztos vizsgáztat? Egyébként valamiből nekik is meg kell élni:) Nem véletlenül utaznak a plusz órákra. Az plusz pénz. Ismerősöm a fiát tanítgatta, majd tanította vezetni, jó érzéke volt a srácnak hozzá, nagyon jól ment a rutin, forgalom, minden. Na, ezután jött a tanfolyam. És plusz órákat akart a kötelezőn felül az oktató! Az apuka meg beintett, és simán levizsgázott a srác. De tényleg jó volt, 30 éve vezetek, ültem mellette én is, még a tanfolyam előtt, és nem volt elszállva magától.
Ha biztos vagy a tudásodban, ne hagyd lehúzni magad.
Elég buta vagy kedves utolsó.
Az oktatók elég jóba vannak a vizsgabiztosokkal, csak nem úgy néznek egymásra és már tudja a vizsgabiztos h mit kell tennie.
Nagy burzsujok ezek, ha reklamálsz simán megbuksz. Igaz, hogy a vizsgabiztos vizsgáztat, de ezek olyan puszipajtások egymással, hogy igazából az oktatódnál is vizsgázhatnál, úgyis ő dönt. Az én egykori oktatóm egy pedofil f.sz volt, meg is jegyeztem neki. Kb. 15 plusz órát kellett vennem. :( :( De már nagyon a végénél jártam a tanfolyamnak és nem akartam 20000-et fizetni, hogy átmenjek egy másik suliba. Mondjuk, így kiszámolva, sokkal jobban jártam volna. Már bánom is.Mind1.
Off: annak viszont örülök, hogy hallottam pár éve, hogy ezt a vén kujont valaki feljelentette szexuális zaklatásért. :D :D :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!