Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Az oktatóm...

Mit csináljak? Az oktatóm egyfolytába le akar húzni pót órákkal. Nekem jól megy a városi.! és mindig csak mondja mondja hogy mikor jöjjek elegem van.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! 19L
2010. szept. 15. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
15:14-nek üzenem, hogy nem tartom magam butának azért, mert nem ismerem a mostani sumákolásokat. 1978-ban vizsgáztam B kategóriából, és akkor még nem játszottak össze az oktatók a vizsgabiztossal. Azt sem tudta az oktatóm, hogy ki lesz a vizsgabiztos, mert anno az Autóklubnál tanultam. Ez országos szervezet volt, bárhonnan érkezhetett a vizsgáztató, véletlenszerűen ment, ki-kinél vizsgázik. Az oktatóm a telephelyre akkor jöhetett be, mikor visszaérkeztünk a forgalomból, akkor látta, kinél vezettem. Még nem voltak mobiltelefonok, és mindent elkövettek azért, hogy senki ne tudjon senkivel összejátszani. Ha buta vagyok, csak azért lehetek, mert még mindig azt hiszem, tisztességesek az emberek, és nem a pénz uralja a világot.
2010. szept. 15. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem olyan oktatóm volt, hogy láttam rajta, hogy szeret oktatni, és szereti ha látja, hogy követed az utasításait, és látja, hogy meg akarsz tanulni rendesen, szabályosan vezetni, magyarul normálisan álltam az egészhez, ő is normálisan állt hozzám. Viszont ő is azt mondta, hogy vegyek még pótórákat. És én úgy voltam vele, hogy megért annyit, hogy jóban maradjunk, mint összeveszni vele, hogy de én márpedig vizsgázni akarok. És úgy lett, ahogy gondoltam vizsgán tényleg igyekezett, hogy sikerüljön, mert volt olyan vizsgaszakasz, ahol mindig szoktam hibázni, érdekes módon pont előtte elkezdett nagyon élénken diskurálni a vizsgabiztossal, én úgy éreztem, hogy ez ilyen figyelemelterelés volt. Meglett elsőre, meg hibát sem követtem el, de jó érzés volt, hogy nem azt éreztem, hogy meg akarnak buktatni, hanem éreztem közben segítő szándékot. Még mielőtt valaki írná, nem lány vagyok, nem azért volt velem segítőkész, csak simán jó arc volt.
2010. szept. 15. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:

én a helyedben a következőt tenném:

- ha ténleg úgy érzed hogy meg lehet a vizsgád, és megvannak az óráid, próbáld meg. Ha viszont úgy érzed hogy tudsz még tanulni újat a pótórákkal, akkor vegyél pótórát

- ha elmész vizsgázni, és azért buksz mert szándékosan megszivatnak (ha magad hibájából buksz az nyílván más tészta) akkor menj át másik suliba, mert innentől kezdve ki tudja hány vizsgán fognak még megszivatni.

- ha saját hibádból buksz, akkor meg el lehet gondolkodni, hogy figyelmetlenség miatt, vagy azért mert nem tanított meg valamit az oktató, és azért buktál. Ha figyelmetlenség miatt, akkor talán maradj nála, és próbálj meg újabb vizsgát. Ha felkészületlenséből buksz, akkor viszont oktatóváltás!

2010. szept. 17. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem jo fej oktatom volt. Nalunk en meg ketelkedtem neha magamban, venni akartam potorakat, maskor pedig ugy ereztem, h flottul megy. O pedig mondta, h nezzunk idopontot a vizsgara. Elsore meglett minden. :)
2013. okt. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!