Harmadikos egyetemista vagyok (elvileg), de (gyakorlatilag) tele vagyok elsős órákkal, mivel családi okok miatt másfél évig nem tudtam órára járni. Ha észre veszik a professzorok, rá fognak kérdezni, tesznek valami megjegyzést vagy nem érdekli őket?
Figyelt kérdés
Nem mintha bármit tudnék tenni ellene, de jó lenne, ha nem stresszelném magam még ezzel is.2011. szept. 20. 22:01
1/4 anonim válasza:
Kreditrendszer van, pont lesz*rják magasról az egészet, ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
A legkevésbé sem fogja érdekelni őket. 98%-uk azt sem tudja, ki vagy, azt meg főleg nem, hogy hányadik évedet taposod ott. Sőt, van olyan nagytudású tanár is, aki azt sem tudja, kiknek és milyen órát tart...
3/4 anonim válasza:
Nálunk is úgy van, ahogy az előző írta, az oktatók jó része teljesen fogalmatlan az oktatás rendjét illetően, rendesen belezavarodtak a régi és új, osztatlan és kétszintű képzés, meg persze a saját maguk alkotta tantárgy elnevezések dzsungelébe. Örülnek ha sikerül jó helyen adminisztrálniuk téged és az eredményeidet.
4/4 anonim válasza:
A kutyát sem érdekli, hogy mikor végzel el X és Y tárgyakat. Rajtad kívül még biztosan akad, aki bukott valamiből, elfelejtette felvenni korábban vagy csúszik...
Néha szemináriumon rá szoktak kérdezni a tanárok, mégis kik ülnek bent, milyen szakirányuk/minorjuk van és mióta. Legalábbis nálunk. (Illetve van olyan is, hogy egy előadáson bent ül a másodikos évfolyam + a harmadikos fele. :D)
Vagy figyelj.. ELTE biológián egyesek azt se tudják, hányadévesek. Csak el akarják végezni, végre-valahára. Nem nézi ki őket senki, na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!