Mit tudnék nekik visszavágni, már elegem van?
Van egy gyári S51B-m. A barátaimnak persze robogójuk.
Amióta megvan mindig b@sztatnak,hogy jaj de vigyázok rá,meg jönnek csavarhúzóval,hogy beindítják,én meg persze sík ideg vagyok,mert egyszer még kárt tesznek benne.
Elraktam télire,mert már megfagynék motoron,erre ők: jaj,nem indul biztos.És nem értik meg,hogy ez N E M automta szívatós.Meg mondták,hogy a német autók a jók,erre én - kicsit viccesen -,hogy a német motorok is. Erre megint: na,ugyan már mit akarsz azzal,hagyjuk már
Jó hogy nem sz@rozták még le.
Igaz,hogy az - eszmei,lassan tényleges - értéke lassan annyi,mint két robogó.
Ja,és 20 éves,ne jöjjön senki azzal,hogy ez már 30 éves motor.
Lehet véleményt írni,akár egyetérteni,vagy ha valakinek nem tetszik,azért.
Hátt ne légy gyííík,Mond meg nekik határba jöttök e motorozni,míg te eldöcögsz a többiek a nagy foskotró robogójúkal első gödörbe fejre állnak,vagy sárba ragadnak...
Simsonal akkár hol közlekethetsz pedig nem mostani motor,nekem is Simsonom van és büszke vagyok rá,és akkinek meg nem tetszik és apuci vesz neki egy robogót dugja fel,te poton pénzért megcsinálod ha valami baja van,robogónál meg több 20 ezrek ha valami bibi van vele,szal más társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!