Már elegem van. Mit tegyek?
Szóval az a szitu van,hogy vékony fiú vagyok,izom van,de nem látszik,mivel semmi sincs rajtam,csak a csont és a bőr..
már sokat híztam,de a karommal nem vagyok megelégedve,alig fejlődik valamit...mit tehetnék? most nekiálltam még többet zabálni..(eddig is sokat ettem,ennek köszönhetően híztam 5 kilót) pedig súlyzózom,de ahogy látom nem sok eredménnyel.Ja és van olyan tükör ahol izmosnak látom magam,de van olyan,ahol csont és bőrnek..:S:S
bodybuilder.hu
ott meg edző válaszol - szabályok - azon belül meg a szövegben az alapismeretek linket keresd meg. Na, ott mindenre válasz van
Nyugi, egy cipőben járunk, nálam biztosan nem vagy vékonyabb...
Próbálok enni sokat, de étrendet nem csináltam, azért az nem éppen úgy működik, hogy az étrendem szerintem mindig megcsinálom a csirke rizst, kicsit húzos lenne, meg ide oda kell mennem, minden nap más a kaja, nem tudok étrend szerint élni, és nem is akarok.
Minden nap eszem sok fehérjedús kaját és ennyi.
Én is nagyon lassan fejlődőm, szerintem ez idő míg kialakul, az is kérdés mikor kezdted, és heti hányszor toltad...
Vettem egy tejsavófehérjét is, hát őszintén szólva nem valami sokat használ.. :S Szerintem soványaknak inkább tömegnövelő kell... Ezért most veszek egy Scitetes Jumbot, állítólag az nagyon megdob, kurv@ sok szénhidrát és fehérje van benne, lehet neked is azt kéne megpróbálnod. Bízok benne, hogy ettől erősödni fogok.
Amúgy nyugi, nem rossz ám a vékonyság, lehet így is izmosodni, nekem tiszta szálkás és eres a kezem alapból, nem kell mindenféle hülye diétával szenvednem, csak zabálnom és edzenem... De tudom, a türelmetlenség, én is az vagyok. Szeptemberi iskolakezdésre nekem is jól jönne egy +10 kiló, de úgy érzem, sikerülni fog :)
Sok sikert!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!