Annyira elegem van már! A lányom 30percen belül a 4. pelenkát csinálja össze. Mit tehetnék?
2,5éves. Szobatisztaságra semmilyen szinten nem hajlandó,pedig már mindent próbáltam. De most kiakadtam. Bekakált ez idáig oké,de mikor ráadom a tiszta pelenkát megint,és ezt 4x játszotta el!
Nincs hasmenése,rendes széklet. Mikor megkérdezem kell e kakálni a válasz NEM,és 2perc múlva már be is sz@art. Ha bilire teszem,nem csinál bele!
Kedves 2.köszönöm szépen az értelmes hozzászólást,de többet nem szeretnék! Már bánom hogy írtam ide!
Ha már itt tartunk te meg minek írsz ha nem a kérdésre válaszolsz?????!
Türelmes vagyok,de ezt már sokadjára csinálja,hogy egymás után többször bekakál a tiszta pelenkába.
Nem azzal van a gondom hogy még nem szobatiszta,hanem azzal hogy miért nem lehet egyszerre letudnia a kakálást?! Mert nem órák telnek el közte hanem pár perc,vagy amíg pelust cserélek.
2. vagyok, és a kérdésre válaszoltam. Azért heccel téged, mert látja, hogy idegeskedsz.
Ha ilyen szavakat használnál (kakál, sz@r, becsinál...), és még ráadásul idegesen is - ami lejön az írásodból - én sem akarnék neked szót fogadni.
Hogy jön a szófogadás ahhoz hogy 10percenként bekakál a tiszta pelusba??? Ha mondom neki hogy egybe kakálj megteszi? Szerintem bárki ideges lenne egy idő után,hisz nem hasmenésről van szó!
A szobatisztaságot 2évesen próbáltam vele először,fél év alatt többször hanyagoltuk,most is ebben az időszakban vagyunk!
Kicsi lányom, igaz fiatalabb a csemetédnél. Kérte a pelusát, hogy álmos, de helyette bekakilt, levette, kérte pucoljam a popsit, majd mire a kakis pelust kidobtam, ő addig a habtapira potyogtatott, persze a lába végig olyan lett, pucolhattam a dedet- a habtapit, és a padlót, majd elrohant a kicsi a bilire ahol szintén kakilt, így ismét dedet pucoltam majd a bilit, ezek után még felkérezkedett a wcre, ahová szintén pottyantott, újabb puceva. 10perc alatt az összes helyet bejárta a gyermek, ahová kakilni "lehet":)
De ezzel jár, ha szeretnénk megszabadulni attól a csúnya pelenkától:D
Anno a fiam szintén eljátszotta az egy pelus egy csomag dolgot. Persze az agybaj megevett, de bosszankodni nagyon ezen nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!