Történt akkora visszaesés a gyermeketek szobatisztaságra szoktatásakor (akár nappal, akár alvásnál), hogy vissza adtátok rá a pelenkát?
Ha igen, akkor mennyi idő után döntüttetek az újbóli pelenkázás mellett? Mennyi idő múlva vettétek le újra?
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem tudom ez visszaesés e de nekem az oviban nem akar kakálni,ha kell neki nem szól inkább a nadrágjába intézi.:S
De nem megoldás a pelenka visszaadás,oviba nem is lehet ráadásul rajta igy most erről próbálom leszoktatni remélem szeptembertől nem lesz gond.
Nekem anno a védőnő azt mondta, hogy ha ráléptünk a szobatisztaságra vezető útra, akkor semmi esetre se adjam vissza a pelenkát, mert akkor 2X olyan nehéz lesz újra elkezdeni. Nálunk 2 év 2 hónaposan 2 hét alatt szobatiszta lett, DE ahogy kistesó megérkezett jöttek a testvérbetegségek. Konkrétan összepisilte magát szánt szándékkal a szoba közepén, éjszaka időnként bepisilt. Nem adtam vissza a pelust mert itt pont arra ment ki a játék, hogy figyeljetek , nekem jár a pelus. 3 hét alatt túl voltunk ezen a mizérián.
Az első válaszolónak üzenném, hogy nézd meg milyen a wc körülmény az oviban. Van e legalább függöny a kiswck-k előtt és érdeklődj, hogy másnál nincsenek e hasonló szorongásos problémák. Mert lehet, hogy valami zavarja az ovis rutinba. A mi ovinkba hallottam, hogy volt olyan kisfiú aki azért nem kakilt az oviban, mert az óvónő hangosan kérdezte a mosdó felé menet, hogy "fúúúú ki kakilt ilyen büdöset!? " ...na ez pont elég volt a kisfickónak, hogy jól elszégyelte magát és azóta nem hajlandó ott kakilni.
Kérdező: mennyi idős a kicsid? Kisfiú vagy kislány? Mikor kezdtétek a szobatisztaságra szoktatást és hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!