Ilyen esetben levehetem már a pelenkát az alvásnál vagy még maradjon?
Figyelt kérdés
Kislányom nagyon ügyes, mondhatni szobatiszta. 3 hete hogy levettem róla a pelenkát, első nap bepisilt, második-harmadik nap épp hogy becsurrant neki, de a többi a bilibe ment. 3 hét alatt talán 2-3 baleset fordult elő,de az is csak épp hogy meglátszott a bugyin.
A kakával voltak gondjaik, de 4 napja ügyesen leül a bilire, és kakál.
Alvásnál eddig rajta volt, tegnap és ma délután vettem észre,hogy kevesebb van a pelenkában, de mégiscsak van benne pisi(ma délután kis kaka is.
Várjak még ezek levételével,míg tiszta pelenkával ébred,vagy vegyem le és próbáljuk meg???
2012. júl. 31. 20:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg semmi nincs a pelusban, mert úgysem tudja szabályozni alvás közben, addig csak magadnak csinálsz munkát.
2/2 anonim válasza:
A fiamról akkor vettem le alvásnál a pelust, amikor egymás után 4-5 nap száraz pelussal ébredt, délben és este is. Nem is volt gond, a balesetekkel, igaz 2 éves és 8 hónapos volt amikor szobatiszta lett, 2 nap alatt, ágytiszta 2 hét alatt. Egy évben talán 2 baleset fordult elő, mos 5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!