Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak nekem van már elegem az...

Csak nekem van már elegem az olimpiából?

Figyelt kérdés
Elismerem, hogy népszerű, de akkor is idegesítő, hogy már a csapból is ez folyik. A másik, hogy ilyenkor hirtelen mindenki nagy szurkoló lesz, de ha nincs olimpia soha nem néz vagy űz sportot.
2012. aug. 9. 18:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

4 évente 2-3 hétig van olimpia, ami mellesleg a világ legnagyobb sporteseménye, csak kibírod, hogy a csapból is ez folyjon!

Egyébként senkit nem érdekel, hogy eleged van belőle.Nézz Vacsoracsatát, ha az jobban érdekel.

2012. aug. 9. 19:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

igen,nézd csak a magyar focit,ami siralmas,és ne divat

szurkolózz!!NA ÉN MEGYEK NÉZNI A ma esti vízilabda-meccset

2012. aug. 9. 19:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor is nézel vízilabdát ha nincs olimpia?
2012. aug. 9. 19:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vagy egyedül vele, de én még nem unom. Amúgy is szoktam követni jó pár sportágat - vízilabda, kézi, kosár, kajak-kenu, pályakerékpár --- ezeket rendszeresen, tudatosan. Más sportágakat akkor, ha elcsípek. (A jégkorongot, a síugrást, F1-et és még pár motorsportot nézemkmég mindig, meg az NFL-t, de ezek most nem tartoznak ide)
2012. aug. 9. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja, de soha, semmilyen sportesemény után nem írtam ki semmilyen posztot, nem likeolgatok. Itthon örülök a sikernek, vagy kimegyek a meccsre, ha tudok, és ott szurkolok, de normális keretek között (volt olyan meccs amire azért nem mentem ki, mert korábbi közvetítéseken láttam, hogy viselkedtek a szurkolók, és én azzal nem fogok azonosulni, nem megyek olyan emberek közé, ahol az jelenti a szurkolást, hogy a vendég csapatnak azt ordibálják, hogy cigányok, stb.)
2012. aug. 9. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem mi a problémád azzal, ha valaki magyarként szurkol a honfitársainak és eszméletlenül büszke a KIS országára, hogy igenis képesek vagyunk valamire, tudunk valamit, hiszen több mint 200 nemzet között ott vagyunk a legjobb 10-ben. Ha elcsípem ugyanígy megnézek egy-egy eb-t vagy vb-t, de nem követem percről percre a csapatok/emberek életét, ez van. És igen, azt is kiszoktam jelenteni, ha x vagy y éppen gyengén játszott, mert ha így volt, akkor így volt és ez van.

Ettől nem érzem magamat divat drukkernek, mert teljes szívemből szurkolok a magyaroknak és ha ez valakinek nem tetszik, akkor így járt.

Én a focitól "hányok" mégsem írogattam ide kérdéseket, hogy legyen már vége... Elkapcsoltam a tv-t és kibírtam, hogy napokig azzal volt tele a facebook üzenőfalam, hogy ez nyert vagy az, avagy "úristen mekkora góól". Kibírom, te is bírd ki ezt a pár hetet, 12-én vége...

2012. aug. 9. 19:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Annak nagyon örülök, hogy mindenki magyarként szurkol. Csak akkor szakadt el a cérna, amikor legyőztük kéziben Izlandot és akkor fórumokon, oldalakon olyanokat olvas az ember, hogy bezzeg a foci milyen gyenge, meg példát vehetnek róluk a focisták stb. De ha ezt ilyen okoksan megállapította a nyilván törzsszurkoló, akkor azt is megállapíthatta volna, hogy a kézit talán még negyed annyian se játszák, mint a focit. Ez azért nagyon nem mindegy.
2012. aug. 9. 20:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel a sport mint tv-műsor...

egyedül 3x nézek sportot(és tv-t is) mikor megy a foci vb, a foci eb és az olimpia

az olimpiából sosem elég, ha egész évben olimpia lenne akkor is nézném és lehet, hogy a kajak-kenu nem olyan neves sport, mint a sportok istene a szentséges foci, de mégis több magyar kajak-kenus világbajnokot, oimpiai bajnokot tudok felsorolni az elmúlt 20 évből, mint magyar focistát...

ami nem megy azt nem kell erőltetni, lehet, hogya fociba van a pénz de ha mi vizilabdába és kajka.kenuba vagyunk jók, akkor talán azt is kéne támogatni hátha még jobbak leszünk

2012. aug. 9. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha eleged van belőle nézd a brazil szappanoperákat! Nem kötelező nézni. Ahelyett, hogy örülnél a magyarok sikerének itt szítod a tüzet a marhaságokkal!
2012. aug. 9. 20:37
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Az emberek többsége úgy látja, hogy a fociban közepesek vagyunk(világ viszonylatban, Beleértve Lichtensteint, Brazíliát stb.) annak ellenére, hogy évtizedek óta nem jutott ki EB-re VB-re az ország a fociba öli a pénzt a magyar siker sportágak helyett.

Míg kézilabdában,vízi sportokban stb. olimpiai érem esélyesek,arany esélyesek vagyunk, Világ, európabajnok esélyesek. Még sem kapnak annyi támogatást,jutalmat mint a magyar focisták.

Az átlagos ember így látja.

Én pedig nem látom sehogy, mivel nem vagyok közgazdász, és nem tudom pontosan melyik sportágra menyit költ az ország.

2012. aug. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!