Csak nekem van már elegem az olimpiából?
Kapcsolj az RTL-re biztos nagyobb a színvonal.
Ilyenkor igen is belefér,hogy a csapból is ez folyjon.Sokan ilyenkor határozzák el,hogy elkezdenek sportolni,később egy részükből pedig később olimpikon is lesz.A mostaniak sem akár miért kezdtek el.
2012. aug. 9. 18:52
Nekem nincs vele semmi bajom, olyasmi ez, mint a foci VB/EB, mondjk ez nagyobb. Az ilyen események jelentősek, sokan szeretik nézni, még azok is, akik amúgy nincsenek otthon a sportéletben, nem látom ebben a problémát. Ha nem tetszik, lehet nézni filmet/olvasni könyvet/elmenni kirándulni/szexeni baráttal-barátnővel/sportolni/tanulni/stb.
2012. aug. 9. 18:52
Akkor ne nézd, nem kötelező.
Van másik millió csatorna ahol ilyenkor sem ez megy!
2012. aug. 9. 18:57
4/23 A kérdező kommentje:
Érdekes, ha a magyar válogatott játszik akkor nincs mindenki ekkora lázban. Ha nyerünk, akkor meg azzal jönnek, hogy szerencsénk volt, meg h gyenge a magyar foci és csak a barsza stb.
mert tényleg gyenge a magyar foci...
2012. aug. 9. 19:08
akkor ne nézd
de kérdem én,hol van a magyar foci a magyar olimpikonoktól?a vízilabda válogatottunktól,kajakosainktól stb?sehol és valószínű,hogy a nyomukba sem léphetnek a magyar focisták
2012. aug. 9. 19:14
7/23 A kérdező kommentje:
De a foci a presztízs ember! Nyerhetünk mi vb-t csörgőlabdában vagy sakkban is, a szakmán kívül senki nem fog rán felfigyelni. És ez a legundorítóbb, hogy csak akkor szurkolunk egy csapatnak vagy versenyzőnek ha jól megy neki. Divat szurkolók...
Engem sem érdekel, de elegem sincs belőle. Egyszerűen nem is nagyon találkozom vele, mivel nem olvasok róla, nem nézem, nem hallgatom... Hogy lenne így elegem belőle? Számomra olyan, mintha nem is lenne olimpia.
Az pedig nem zavar, ha néha egy-egy ismerősöm megemlíti, csak épp hozzászólni nem tudok. :)
2012. aug. 9. 19:16
nem vagyok divatszurkoló,a foci meg csak pénzről szól,és szerintem unalmas,inkább 10 vízilabda meccs,mint egy foci
2012. aug. 9. 19:17
10/23 anonim válasza:
A foci presztízs, ok, de ha gyenge a csapat akkor nincs mit tenni, ellenben ha jók a többi sportág sportolói akkor az csak szép eredmény, és nagy büszkeség ránézni az éremtáblára, ahol a TOP 10 ben van Magyarország. Ha nem tetszik nézz focit ennyi ;)
2012. aug. 9. 19:18
Kapcsolódó kérdések: