Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzek? Hogyan növeljek...

Hogyan edzek? Hogyan növeljek tömeget?

Figyelt kérdés
Bármiféle tanácsot elfogadok.26 éves 172cm 50kg nő vagyok! Bele szeretnék vágni az edzésbe mivel nagyon vékonynak látom magam és semmi erőm Nincs! Tanácsokat szeretnék kerni, hogy hogyan kezdjek bele. Hogyan kezdjem az edzést, Hogyan tudok tömeget növelni. Kaptam ajándékba tömegnövelőt és egy fitnesz bérletet!
2018. okt. 31. 07:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarok beszólni meg semmi és tökre örülök, hogy vágod a kajálást, mert érted ezt a dolgot, de kb. ezer olyan emberrel találkoztam már, akinek elmondom, hogy a kaja minősége és mennyisége a fontos, erre azt mondja, hogy persze vágja, aztán csipeget, mint egy veréb.

Tehát még egyszer, ha izmokat szeretnél és nőies husit, akkor 50 kiló mellett enni kell két pofára és edzeni. Logikusan nem a cukor meg maltodextrin tartalmú tömegnövelő fog izmokat csinálni, hanem a normális tápanyag, hiszen a tested abból építkezik, nem cukorból.

Az edzést nagyon nehéz így látatlanban megmondani. Kb. 999999 dolog van, ami előfordul szempontként. Mindenki esküszik, hogy az ő edzésterve, az ő elmélete a legkirályabb, de az emberek 90%-a olyan dolgokat mond, amitől tropára mennek az ízületeid hosszútávon. Ezt a rengeteg dolgot nagyon nehéz átadni. Én azt mondom, hogy a dolgokba való kemény belehomorítás helyett, fedezd fel a lehetőségeket, próbáld ki a gépeket és alakítsd ki az agy-izom kapcsolatot. Na meg olvasgass rengeteget a témában.

2018. okt. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!