Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás, miért nincs...

Szálkásítás, miért nincs változás? (képpel)

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja szálkásítok. Szerintem elég rosszul állok.

A youtuben szoktam nézni videókat, ott 12 hetes meg 90 napos szálkásításokat.

De mindegyiknek a végére kockás hasa lesz, látszódnak rajtuk az izmok és az erek.

Ehhez képes én szerintem sehol sem tartok, pedig már 2 hónapja csinálom a szálkásítást.

Ilyen voltam amikor kezdtem, ekkor voltam 91,5kg.

[link]

1. hónap után ilyen lettem, ekkor 87kg voltam.

[link]

És ez a kép pedig ma készült, reggel 84,8kg-ot mutatott a mérleg.

[link]

Szerintem nem ott tartok ahol kellene.

Bocsi a képek minőségéért és előre köszi a válaszokat.

2018. jún. 2. 10:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nincs rajtad sok izom. Ez a gond. Eloszor izmot kene epiteni es utana szalksaitani.
2018. jún. 2. 13:30
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
Es amugy hasizom gyakorlatokat nem vegzel..?
2018. jún. 2. 16:04
 13/23 A kérdező kommentje:

Régen csináltam felüléseket. Aztán utána olvastam, hogy nem jó a felülés, ezért elkezdtem haspréseket és lábemeléseket csinálni.

De ez nem tartott sokáig, mivel itt az oldalon azt mondták, hogy nem kell hasra edzeni, mert az alapgyakorlatok megedzik eléggé.

2018. jún. 2. 16:13
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Ugyanebben a cipőben járok én is, mint te. Szar a genetikánk, ez van, erre már tényleg nem lehet mit mondani :D
2018. jún. 2. 16:33
 15/23 Márker21 ***** válasza:
10%
Van némi változás, de az elején a forma nem fog szembetűnni, mivel marad, csak kisebb lesz. Majd, ha az utolsó 10 kilóval küszködsz, akkor lesz láthatóbb eredmény.
2018. jún. 2. 17:52
 16/23 A kérdező kommentje:

#14, akkor addig edzünk, amíg jó nem lesz. :D

#15, már csak 6-7 kilót akarok leadni, de értem, hogy mire célzol.

Amúgy köszi a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam.

2018. jún. 2. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, de az en osszes izmos ismerosom rendkivul sokat hasazik. Plank sullyal a hatukon, haskerek, sajat sulyos gyakorlatok.

A genetikanak ne higgy, barmit ki lehet ebbol hozni meg. En mondjuk szemelyi edzovel iratnek egy edzestervet.

2018. jún. 2. 18:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Van változás,lement vagy 8-10 centi a derekadról.Az edzésedben meg a tested alapján csak alibizel,vagy mindenféle tudatosság nélkül mozgatod csak a súlyokat.Átmozgatod magad,de se progresszió,se normális ellenállás nem sok lehet.
2018. jún. 2. 18:13
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Ne törődj ezzel a kocsog flex gyerekkel, fogalma sincs neki, milyen naturálban küzdeni minimális eredményért. Evezett 50 kilóval, de már koxhoz nyúlt a szerencsétlen. :D
2018. jún. 2. 23:14
 20/23 palilaci ***** válasza:

Ugyanez a genetika. Ami bejott:

Eroemelo edzestervek, minimalis kcal minusz, heti 2-3 kardio/kuzdosport.

Augusztusban kb olyen szinten voltam mint Te a masodik kepen, azota lement -7kg es feljott legalabb annyi izom, ugy, hogy vegig kcal minuszban voltam. A helyedben megprobalnam ezt, torekednek a folyamatos progressziora es szerintem fog radmenni igy is izom.

2018. jún. 3. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!