Szálkásítás, miért nincs változás? (képpel)
Már 2 hónapja szálkásítok. Szerintem elég rosszul állok.
A youtuben szoktam nézni videókat, ott 12 hetes meg 90 napos szálkásításokat.
De mindegyiknek a végére kockás hasa lesz, látszódnak rajtuk az izmok és az erek.
Ehhez képes én szerintem sehol sem tartok, pedig már 2 hónapja csinálom a szálkásítást.
Ilyen voltam amikor kezdtem, ekkor voltam 91,5kg.
1. hónap után ilyen lettem, ekkor 87kg voltam.
És ez a kép pedig ma készült, reggel 84,8kg-ot mutatott a mérleg.
Szerintem nem ott tartok ahol kellene.
Bocsi a képek minőségéért és előre köszi a válaszokat.
Régen csináltam felüléseket. Aztán utána olvastam, hogy nem jó a felülés, ezért elkezdtem haspréseket és lábemeléseket csinálni.
De ez nem tartott sokáig, mivel itt az oldalon azt mondták, hogy nem kell hasra edzeni, mert az alapgyakorlatok megedzik eléggé.
#14, akkor addig edzünk, amíg jó nem lesz. :D
#15, már csak 6-7 kilót akarok leadni, de értem, hogy mire célzol.
Amúgy köszi a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam.
Hat nem tudom, de az en osszes izmos ismerosom rendkivul sokat hasazik. Plank sullyal a hatukon, haskerek, sajat sulyos gyakorlatok.
A genetikanak ne higgy, barmit ki lehet ebbol hozni meg. En mondjuk szemelyi edzovel iratnek egy edzestervet.
Ugyanez a genetika. Ami bejott:
Eroemelo edzestervek, minimalis kcal minusz, heti 2-3 kardio/kuzdosport.
Augusztusban kb olyen szinten voltam mint Te a masodik kepen, azota lement -7kg es feljott legalabb annyi izom, ugy, hogy vegig kcal minuszban voltam. A helyedben megprobalnam ezt, torekednek a folyamatos progressziora es szerintem fog radmenni igy is izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!