Gyenge a hát és a mell izmom, több edzés kéne?
Figyelt kérdés
Edzésbeosztásom: 1.nap:mell hát váll 2.nap kar has láb
3.pihi 4.nap: előlről
Ez így egyáltalán jó?
Vagy külön hát nap kéne és külön mell?
Vagy minden második nap hát?
Vagy hogy legyem?
2018. jan. 14. 16:23
1/7 Lazy Lover válasza:
nem feltétlen de ez az edzés nem jó keress mást
2/7 anonim válasza:
Mennyi sorozat / ismétlés megy az említett izmokra ? És az előttem szóló kommentelővel egyetértek , ha ettől nem jön a kívánt " forma " nézz másféle edzésterv után .
3/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a sorozatok se jók :(((.
De hol tudok találni edzésterveket?
2018. jan. 14. 16:49
4/7 anonim válasza:
LazY Lover, miért nem jó az a terv Szerinted?
5/7 anonim válasza:
1 Nap egy nagy izomcsoport melle egy kicsi , normalis leedzve azokat . Nem durr bele 2 nap alatt az egesz tested . En edzestervem : Hetfo: Mell-Tricepsz , Kedd : Hat , Szerda:pihi , Csutortok: Vall , Pentek : Kar , Szombat-Vasarnap : Pihi , ha ramjon az “otperc” akkor szombaton labazok es hasazok egy nagyon lazat .
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó, de nekem a has fontos, szóval melyikhez tudnám betenni,vagy az jó hétvégén?
(Akkor amugy is több időm van)
2018. jan. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!