Létezhet, hogy már látszik az eredménye az edzésnek, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja járok heti 5x kondizni. Főleg azért kezdtem el, mert betegség miatt lefogytam, és fiatal lány létemre úgy vettem észre, hogy kicsit megereszkedtek a melleim, ami nem tetszett. Úgy hallottam, az edzés segíthet a dolgon, és úgy veszem észre, hogy már az eltelt pár hét hatására is kicsit jobban néznek ki. Ez lehetséges, vagy, caak illúzió? 21L2017. dec. 9. 15:36
1/7 anonim válasza:
Az elején könnyen lehet fejlődni ez igaz de egy hónap azért picit kevés a látványos eredményhez . Ám ezt a legjobban neked kell látnod . Tehát azt mondom nem teljesen elképzelhetetlen amit mondasz.
4/7 anonim válasza:
Egy kezdő esetében az első hónap bőven hozhat látványos változásokat. Ha vékony akkor azért, mert esetleg megemelkedik az étvágya, betöltődnek az izmok, ha túlsúlyos akkor meg azért, mert az első kilók pikk pakk lemennek.
5/7 anonim válasza:
Kezdőként hoz látványos változást, de minek edzel heti 5x? elég 3x.
Azt tudni kénne, hogy hagyni kell regenálni az izmod...
6/7 anonim válasza:
Heti ot edzessel is tud regeneralodni az izom. Egyszeruen nem ugyan azokat kell edzeni minden nap.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ugyanazokra az izmokra edzek minden nap. Csak a hasizom az, amire minden nap dolgozom. A többire nem.
2017. dec. 11. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!