Miért nem fejlődk, izmosodok tovább? Mit csinálok roszul?
17 éves lány vagyok. Egész életemben sportoltam, idén nyáron heti 60-80km-t futottam, így kb minden kar, hát stb izmomat elvesztettem, amit előzőleg 1 év crossfittel értem el.
Szeptembertől abbahagytam a futást, elkezdtem edzőterembe járni. Ekkor 178cm, 59kg voltam, és sajnos jelenleg is annyi vagyok. Sok zsír nincs rajtam, a futás miatt, meg eleve nem sok az az 59kg...
Heti 4-5x járok edzőterembe, kb 1.5 órát edzek alkalmanként. 70kg-val guggolok, deadliftelek 10x5-öt, fekvenyomni 40-45kg-val szoktam 6x4-et. Ezeken kívül még leg press-t is csinálok, kézisúlyzókkal pedig a bicepszemet, vállamat stb próbálom erősíteni. Napi 2500-3000kcal-t eszem, ebből 500-700 "felesleges".
A problémám, hogy nem hízok, nem nagyobbak, hanem szálkásak, eresek lesznek a karjaim.
Izomlázam nem szokott lenni, ez pl lehet baj? Vagy az, hogy napközben csak protein shake-t iszom, és csak edzés után 1 órával, 5-6 körül eszek rendes ételt? A fehérjebevitelem magas, 120g+
Vagy csak nekem vannak irreális elvárásaim? Mit kéne tennem, hogy ilyen karjaim legyenek?
Bármiféle segítségek, kritikát szívesen fogadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!