Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha felüléseket csinálok azzal...

Ha felüléseket csinálok azzal tényleg nem fogyok csak izmosodok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 20:08
 1/5 anonim válasza:
Így van! Annyit érsz el vele ha sokat fogysz nem fog megereszkedni a böröd és szép feszes lesz a hasad!A fogyáshoz túl egyhangu a sima felülés inkább valami olyannal próbálkozz ami több izmot mozgat meg mint pl. a tánc...
2009. júl. 9. 20:27
 2/5 anonim válasza:

Hmmm ez egy érdekes kérdés ami engem is érdekelne.Én két féle dolgot hallottam ezzel kapcsolatban.

1.A zsírpárnák helyett izom képződik :S (amiben nem nagyon hiszek)

2.A háj csak picit megy le és alatta képződik az izom

Én szeptember óta felülésezek és az a tapasztalatom hogy egy picit lentebb ment a hasam és izmosodott is.Leggyakrabban hasprést és felüléseket csináltam,ezért a felső has izmaim izmosodtak jobban.Alul pedig megmaradt a felesleg :S DE most már arra gyúrok ;)

2009. júl. 9. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A felülés az egy anaerob izomgyakorlat.

Az izmaid nagy intenzitással húzódnak, össze, dolgoznak, nincs idejük a lassan égő zsírral szöszmötölni, gyorsan energiává váló szénhidráttal és fehérjével táplálkoznak.

A felüléstől izmosodni fogsz, a zsírod ott marad, ahol volt.

A zsír nem változik izommá, ez egy tévhit.

A zsír nem onnan fog égni, ahol izommunkát fejtesz ki, hanem genetikailag és egyéb módon beléd van kódolva a honnan.

A legjobb sportok azok, amik nagy izomcsoportokat mozgatnak meg. A legnagyobb izomcsoportod a láb izmai. A kocogás, biciklizés, úszás, de még a hosszú, erőltetett séta is rengeteg izmot mozgat meg. Magas fehérje, közepes szénhidrát és a lehető legkevesebb zsírt tartalmazó étrenddel és rendszeres mozgással fogyni és izmosodni fogsz.

2009. júl. 9. 20:43
 4/5 Krisz85 ***** válasza:
véééééééééégre már valaki aki vágja a dolgokat rajtam kivül !! köszönöm hogy nem kell válaszoljak előttem szóló ;-)
2009. júl. 9. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szolgálok és védek.
2009. júl. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!