Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint réka videóktól lehet...

Rubint réka videóktól lehet fogyni, vagy izmosodok tőle?

Figyelt kérdés
én fogyni szeretnék
2011. júl. 27. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
hát izmosodni tuti nem fogsz...
2011. júl. 27. 09:05
 2/8 A kérdező kommentje:
ha csinálom a csipő és popsi 20perces tornát,meg a comb 20percet akkor mikor lesz változás?
2011. júl. 27. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Fogsz izmosodni tőle.

De, ha gyengébb testalkatú vagy marhára fognak fájni az ízületeid.

Én csináltam, amúgy sem vagyok egy Terminátor alkat, mint Réka, de 1 hónap után fájdalomcsillapítót szedtem, annyira fájtak tőle a lábaim, meg a vállam.

Jó torna, de nálam erősebb testalkatú nőknek van kitalálva.

Fogyni csak akkor fogsz tőle, ha diétázol is mellette.

2011. júl. 27. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Perszehogy fogsz!Ne higyj az előttem szólóknak:)Persze lehet van pici igazság abban amit irtak...

Én Rubint Réka módszerével értem el az álomalakom, olyat amiről azt hittem nekem már soha nem adatik meg.

Én sem birtam eleinte csak az első 10percig.De nem adtam fel. Minden nap 20 perc, vagy ahogy ő is mondja minden másnap torna elég ahhoz hogy bele lendülj. Fogyáshoz nemcsak kardioedzés kell, nem elég a futás ahhoz hogy szépek feszesek maradjunk, és ehhez Rubint Réka tornái nagyon jó kiegészitésnek bizonyulnak. Már az első 5 leadott kg után feszes voltam. A combjaim, a popsim a hasam, de még a vállaim is formásodtak. Fantasztikus nő.

94ről indultam-most 68 vagyok,de sokkal feszesebb a testem mint más 68-70kg-ós nőknek!És ezt nem én mondtam...:)

Tudod én mellette csak simán számoltam a kalóriát. Na nem 600-800at......!!!!!!!!!!!Minimum 1400-1500kcalt megettem és nem estem kétségbe ha 1-2 százzal több lett. Nem egy hónap alatt fogytam le, és voltak elbizonytalanodásaim, de megérte. Azóta is eszerint élek. Bár nem eszem update kajákat, a torna egy kis odafigyeléssel csodákat művel. Energikusabb vagyok-és a mozgás az életem része lett. Minden másnap már 7-8km-t futok-és ez nekem nagy szó.

Tudod hogy irigykednek a barátnőim-barátnőim?-akik gyerekként csúfoltak, bántottak-most azt hiszem kicsit irigyek is:)Szóval bárki képes rá. Én szépen lassan beszereztem az összes dvdt-súlyzókat, steppadot,gumiszalagokat és ma már bármelyik dvdt végigcsinálom-de a mai napig beleizzadok:)-rendesen!

Hajrá!Sokunknak segitett már!

23L

2011. júl. 27. 10:20
 5/8 A kérdező kommentje:
mennyi idő alatt fogytál le?
2011. júl. 27. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
eleinte hány percet futottál?
2011. júl. 27. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Több mint fél év alatt, de amikor voltak kilengéseim kajálásban, a tornát akkor sem hanyagoltam...Azt mindig megcsináltam!Tudjuk milyen nehéz pl menstruációkor:)Kivántam az édeset...

Eleinte 2km-t futottam és fokozatosan többet és többet...

2011. júl. 27. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen én is ezt csinálom és ha figyelsz az étkezésre is akkor fogyni fogsz! ;)
2011. júl. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!