Mondana nekem valaki, valami jó gyümölcsös vagy valamilyen hatékony diétát? Fogyni szeretnék olyan 5-6 kg-ot minimum?!
Sima egyszerű kalóriadeficites szálkásító diéta a neve.
5-6 kilóhoz elég ha a mostani kajából csökkentesz egy keveset a ch-ból,vagy csak helyette több fehérjét eszel.
Ananász... vagy ananász lé..
Az zsírégető hatású.
1000-1200 kcal-ból elvegetálni lehet egy nap és az általa okozott károk nagyobbak mint a fogyás, ami utána úgyis visszajön. Komolyan aki az ilyen drasztikus hülyeségeket kitalálta, azzal kéne csináltatni - hosszútávon!! Ugyanis a nem fogyni nehéz hanem megtartani, azt meg ilyen diétával ill az utána való visszaállással nem fogsz. Tönkreteszed az anyagcserédet és a testedet.
Kevesebb szénhidrát, több fehérje. Ennyi.
Én egyébként a harcosok étrendje szerint élek, és ez az egyik legjobb, számomra a legkönnyebben tartható.
Kérdező!
kiegyensúlyozott, egészséges étrend. nem tudom gyümölcs diétát honnan szedtél, de ha nem vagy gyümölcslégy, vagy ilyen gyümölcs evő majom, akkor célszerű lenne emberi módon táplálkozni.
:D
gyümölcs evő majom.
ezen szakadok:D
őőh hmm.. van olyan félmajom, aminek a fő tápláléka növényi.. gyümölcs. persze, a főemlősök azért jutottak odáig ameddig, mert állati fehérjét ettek, ennyi kiigazítást megérdemel a téma.
amúgy mi eszik még csak gyümölcsöt..? hát ami teheti, azért levadászik valamit, vagy valahogy részt szerez egy levadászottból, mert teljesértékű fehérje nélkül olyan sokra vinni nem nagyon lehet..
és ezen a gondolatmeneten hamar eljuthatunk a gyümölcsdiétát követő genetikai csődökig, lehet véleményezni őket, bár én inkább semleges maradok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!