Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eredményes lesz a tömegelésem?

Eredményes lesz a tömegelésem?

Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis felesleg, néhány kiló, ám elkezdenék tömegelni, lehetőleg úgy hogy minél kevesebbet zsírosodjak. Úgy döntöttem, elkezdek egy kreatin kúrát monohidráttal. Miután a feltöltést elvégeztem, a szintertartási időszakban ébredés után meginnék egy kreatint, majd 10 perccel később a reggelinél szénhidrátot vinnék be (pl puffasztott rizs). Délután edzenék, edzés után pedig szintén meginnék egy adag kreatint, ám ezt szénhidrát kíséretében kell megtennem. Először arra gondoltam hogy szőlőcukorral viszem be az edzés utáni szénhidrátot, ám tartok tőle hogy ettől csak zsírosodnék és túl vizesek lennének az izmaim, ezért arra gondoltam, hogy az edzés utáni kreatint MyoMax Hardcore-al venném be. Ez sok szénhidrátot tartalmaz kevés cukorral, és legalább fehérjét is juttatok a szervezetembe közvetlenül edzés után. Szerintetek ez járható út, hogy izmot szedjek fel hízás nélkül?

2017. dec. 25. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, es azt is irtad, hogy 1% hatas.

Teny, hogy nem mindenkinel hat es nem csodaszer, de mind ket esetben, tobbrol beszelhetunk 1%-nal.

2017. dec. 25. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
A tápkiegek nagyrésze felesleges, de tényleg van 1-2 dolog ami hasznos. Az egyik ilyen a kreatin. Ha a sima monohidrát fosat, vagy nem jön be meg lehet próbálni egy komplexebb terméket.
2017. dec. 25. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már az okos tanulmányokat, a tanulmányok szerint a multivitaminnak is lófasz értelme van, nem kell szedni, azt a legalapabb dolognak tartják, és mindenki pozitív hatásokról számol be az egészségével és ellenállóképességével kapcsolatban.
2018. jan. 1. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

"Eddig csak olyan tanulmányt láttam, ahol 2 csoportot hasonlítottak össze, ami nem meggyőző, mert más tényezők is befolyásolhatták a különbségeket, lehet, hogy úgy esett ki, hogy a kreatint fogyasztó csoport genetikailag jobb volt, vagy jobban kajált, vagy többet pihent, meg más hormonális okai is lehettek, hogy miért erősödtek (egyébként nem olyan nagyon sokkal) jobban."

Ha ebben nem látod az érvet, akkor nem tudom, mit gondoljak.

Multivitamin lehet hogy nem a legrosszabb olyanoknak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit kell enni.

Semmiképp nem szükséges azoknak, akiknek teljes étrendjük van, ami az ideális eset.

2018. jan. 8. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!