Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eredményes lesz a tömegelésem?

Eredményes lesz a tömegelésem?

Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis felesleg, néhány kiló, ám elkezdenék tömegelni, lehetőleg úgy hogy minél kevesebbet zsírosodjak. Úgy döntöttem, elkezdek egy kreatin kúrát monohidráttal. Miután a feltöltést elvégeztem, a szintertartási időszakban ébredés után meginnék egy kreatint, majd 10 perccel később a reggelinél szénhidrátot vinnék be (pl puffasztott rizs). Délután edzenék, edzés után pedig szintén meginnék egy adag kreatint, ám ezt szénhidrát kíséretében kell megtennem. Először arra gondoltam hogy szőlőcukorral viszem be az edzés utáni szénhidrátot, ám tartok tőle hogy ettől csak zsírosodnék és túl vizesek lennének az izmaim, ezért arra gondoltam, hogy az edzés utáni kreatint MyoMax Hardcore-al venném be. Ez sok szénhidrátot tartalmaz kevés cukorral, és legalább fehérjét is juttatok a szervezetembe közvetlenül edzés után. Szerintetek ez járható út, hogy izmot szedjek fel hízás nélkül?

2017. dec. 25. 10:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem kell semmilyen táp kieg és kreatin napi 5gramm fölött nem is hasznosul. Nincs olyan hogy feltöltés és nem kell ciklizalni.

A szőlő cukor is szénhidrát és nincs olyan étel meg táp kieg ami zsírositana. Csak a kalória számít.

Ha több CH kell akkor arra ott a zab.

2017. dec. 25. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:

és amikor valaki vizes akkor nem izomban vizes, ezt nem erre mondják hanem a bőr alatt. Alacsony tzsnél számít ez, meg a színpadon főleg. Víz megkötő még a só is egyébként.

Az izmok nagy része víz a kreatin meg ezt tolja ki még egy kicsit, inframuszkliásian.

2017. dec. 25. 10:19
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ilyen fságra költeni a pénzt, jobban jársz, ha ételt veszel tömegelés szempontjából.
2017. dec. 25. 10:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Foggy, a kreatinnak van ertelme, sokat hozhat eroben.
2017. dec. 25. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem láttam még meggyőző tanulmányt róla, szite biztos, hogy csak placebo, illetve személyesen is próbáltam, hashajlónak azért egész jó volt, meg kell hagyni.

Lehet, hogy a populáció 1%-ánál van 1% hatása..

Eddig csak olyan tanulmányt láttam, ahol 2 csoportot hasonlítottak össze, ami nem meggyőző, mert más tényezők is befolyásolhatták a különbségeket, lehet, hogy úgy esett ki, hogy a kreatint fogyasztó csoport genetikailag jobb volt, vagy jobban kajált, vagy többet pihent, meg más hormonális okai is lehettek, hogy miért erősödtek (egyébként nem olyan nagyon sokkal) jobban.

2017. dec. 25. 16:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok annak a hive, hogy a tapkiegek csodaszerek, de ne essunk mar at a lo tuloldalara sem. Neked tenyek sem bizonyitekok, mert megmagyarazod placeboval. Letezo jelenseg a placebo, de hasznaltam mar tapkieget ugy, hogy csodat vartam tole, es nem tortent semmi, mig a kreatinnal, hatarozottan erezheto, hogy erosodok. Egyebkent sokaknak nem birja a gyomra, meg fosnak tole, naluk nyilvan nem fog mukodni, de azoknal sem feltetlen, akiknek semmi bajuk tole... ezert fogamaztam ugy, hogy sokat hozHAT.
2017. dec. 25. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nyitott vagyok, csak látnék róla egy tanulmányt, ami nem követi el az előbb felsorolt hibákat, és bizonyítja, hogy van említésre méltó hatása.
2017. dec. 25. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Az miert nem eleg bizonyitek neked, amit leirtam a sajat tapasztalatomrol?
2017. dec. 25. 20:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Írtam korábban, hogy lehet, hogy a populáció 1%-ába tartozol.
2017. dec. 25. 20:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hatott. Legalábbis az a része, hogy az izmaim térfogata nagyobb volt, erről képek is tanúskodnak. Erőben nem éreztem semmit, csak azt hogy nem tudtam aludni miatta. Bár a kevesebb alvás is elég volt.
2017. dec. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!