Eredményes lesz a tömegelésem?
Nem kell semmilyen táp kieg és kreatin napi 5gramm fölött nem is hasznosul. Nincs olyan hogy feltöltés és nem kell ciklizalni.
A szőlő cukor is szénhidrát és nincs olyan étel meg táp kieg ami zsírositana. Csak a kalória számít.
Ha több CH kell akkor arra ott a zab.
és amikor valaki vizes akkor nem izomban vizes, ezt nem erre mondják hanem a bőr alatt. Alacsony tzsnél számít ez, meg a színpadon főleg. Víz megkötő még a só is egyébként.
Az izmok nagy része víz a kreatin meg ezt tolja ki még egy kicsit, inframuszkliásian.
Nem láttam még meggyőző tanulmányt róla, szite biztos, hogy csak placebo, illetve személyesen is próbáltam, hashajlónak azért egész jó volt, meg kell hagyni.
Lehet, hogy a populáció 1%-ánál van 1% hatása..
Eddig csak olyan tanulmányt láttam, ahol 2 csoportot hasonlítottak össze, ami nem meggyőző, mert más tényezők is befolyásolhatták a különbségeket, lehet, hogy úgy esett ki, hogy a kreatint fogyasztó csoport genetikailag jobb volt, vagy jobban kajált, vagy többet pihent, meg más hormonális okai is lehettek, hogy miért erősödtek (egyébként nem olyan nagyon sokkal) jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!