Az otthoni edzés is lehet olyan eredményes, mint konditeremben?
Guggoló keret+pad+egy és kétkezes rudak+200kg súly
Viszont veszélyesebb sokkal, mert nincs aki segítsen baleset esetén...
Szerintem maxolni sehogysem teljesen biztomságos,de hát ez van.
Az izmok meg nem látják hogy teremben vagy vagy otthon. Ha meg van a felszerelés akkor teljesen jó otthon is.
Nőként leírom a saját tapasztalatomat:
Én is itthon edzem, bár nem célom, hogy teljesen kigyúrjam magam, ettől függetlenül szép látványos izmot már felszedtem úgy kb 3 év alatt, úgy hogy nem erőltettem meg magam az edzésben, mozogtam, amikor kedvem volt, főleg márciustól egészen nyár végéig.
Apukám a munkahelyén az ott lévő dolgokból összeszerelt nekem egy 10 kg-s súlyzót, amit hazahozott, úgyhogy azzal edzem.
Plusz, ezen az oldalon rengeteg nagyon jó tornavideó van: [link]
Ezen kívül lejárok futni és még itthon hullahoppkarikázom.
Étkezésnél inkább csak az édességbevitelre, plusz az esti szénhidrát mennyiségre figyelek.
Oké, én nő vagyok, számomra teljesen megfelel, hogy itthon tornázzam, de még így is eléggé látványos eredményt értem el. :)
És büszke vagyok magamra. :)
Nagyon szeretek mozogni. :)
Bocsi az offért
#6 Ügyes vagy csak így tovább! Ez a követendő példa, mert ahogy látom magam körül mindenki talál kifogást, hogy munka meg gyerek mellett nincs idő edzeni, nincs pénze egészséges kajákra (cigire van)...vagy nem kezdi el mert csak olyan edzésterveket talált amiben valamit nem tud csinálni, vagy talált egy étrendet, amiben van hekkhal de azt nem szereti úgyhogy nem csinálja. Vagy elkezdi patika mérlegen méregetni a csirkemellet, aztán meg feladja, ha rájön hogy a neki szükséges 160g fehérje helyett 158at evett csak és ettől romba dől minden. Aztán amit elfelejtenek, az az, hogy meg kell fogni azt a rohadt súlyt és edzeni.
Köszönöm szépen. :) Mindig is szerettem mozogni, úgyhogy nálam ez alap és az egészséges életmód is.
27 éves nő vagyok, dolgozom, olyan munkahelyem van, ahol nem kell nagyon megerőltetni magam és mindenre jut időm. :)
Most, hogy ide leírtam a tapasztalatomat, felrémlett nekem, hogy mikor tanultam a magyar érettségi tételt közben meg hullahoppkarikáztam a 30 fokos szobámban. :D
Igen, ilyen is van. :D
Sokaknál megy a kifogás, aztán meg irigykedve néznek rám a nők, párom is szokta mondani, hogy az embereknek majd kiesik a szemük, mikor meglátnak. (159 centi 50 kg, homokóra alak, ehhez még jön az izmos test)
Én pedig csak fürdök a dicsőségben, mert ezt én értem el. :D
És mikor majd idővel világra fogom hozni gyermekemet, akkor is mozogni fogok, nem fogok eltunyulni mint a legtöbb nő szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!