Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az otthoni edzés is lehet...

Az otthoni edzés is lehet olyan eredményes, mint konditeremben?

Figyelt kérdés
Valahogy én jobban szeretek otthon egyedül edzeni, úgy csak magamra koncentrálok és nincsenek zavaró tényezők.Mondjuk ,hogy edzés felénél odajönnek,hogy mikor végzek stb.Illetve szeretem,hogy nem kell várni semmilyen gépre.Ti hogy vélekedtek erről?
2017. aug. 12. 18:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül ha megvannak azok a gépek és súlyok, amivel teljes körű edzést tudsz csinálni.
2017. aug. 12. 18:50
 2/22 anonim ***** válasza:

Guggoló keret+pad+egy és kétkezes rudak+200kg súly

Viszont veszélyesebb sokkal, mert nincs aki segítsen baleset esetén...

2017. aug. 12. 19:24
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha normálisan edzel akkor nem is lesz baleset. Egy erőkerettel pedig 100%-os biztonságban tudsz egyedül is maxolni.
2017. aug. 12. 19:27
 4/22 anonim ***** válasza:

Szerintem maxolni sehogysem teljesen biztomságos,de hát ez van.

Az izmok meg nem látják hogy teremben vagy vagy otthon. Ha meg van a felszerelés akkor teljesen jó otthon is.

2017. aug. 12. 20:02
 5/22 anonim ***** válasza:
Én is itthon edzek, amikor fater németországban dolgozott, talált egy vadiúj kettler kondigépet, ami még ki se volt csomagolva, aprópénzért elhozta..van hozzá minden ami kell. nagybátyjámtól is kaptam franciarudat, kétkezes rudat, egykezeseket meg egy csomó súlyt, így itthon is szépen fejlődök és tényleg ahogy mondod, jó hogy nem zavarnak, nem érzel nyomást magadon, hogy 2en várnak a gépre amit használsz vagy éppen neked nem kell várnod másra. meg nem állnak le velem dumálni az alibi gyúrósok akik csak azért vannak ott hogy dumáljanak meg face-re töltsék fel a képeket, hogy #izomláz #nopainnogain meg a többi szöveggel aztán max 2-t emelnek egy súlyon és érzik hogy már nagyon be vannak durranva :D
2017. aug. 12. 20:06
 6/22 anonim ***** válasza:
51%

Nőként leírom a saját tapasztalatomat:

Én is itthon edzem, bár nem célom, hogy teljesen kigyúrjam magam, ettől függetlenül szép látványos izmot már felszedtem úgy kb 3 év alatt, úgy hogy nem erőltettem meg magam az edzésben, mozogtam, amikor kedvem volt, főleg márciustól egészen nyár végéig.

Apukám a munkahelyén az ott lévő dolgokból összeszerelt nekem egy 10 kg-s súlyzót, amit hazahozott, úgyhogy azzal edzem.

Plusz, ezen az oldalon rengeteg nagyon jó tornavideó van: [link]

Ezen kívül lejárok futni és még itthon hullahoppkarikázom.

Étkezésnél inkább csak az édességbevitelre, plusz az esti szénhidrát mennyiségre figyelek.

Oké, én nő vagyok, számomra teljesen megfelel, hogy itthon tornázzam, de még így is eléggé látványos eredményt értem el. :)

És büszke vagyok magamra. :)

Nagyon szeretek mozogni. :)

2017. aug. 12. 20:35
 7/22 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért

#6 Ügyes vagy csak így tovább! Ez a követendő példa, mert ahogy látom magam körül mindenki talál kifogást, hogy munka meg gyerek mellett nincs idő edzeni, nincs pénze egészséges kajákra (cigire van)...vagy nem kezdi el mert csak olyan edzésterveket talált amiben valamit nem tud csinálni, vagy talált egy étrendet, amiben van hekkhal de azt nem szereti úgyhogy nem csinálja. Vagy elkezdi patika mérlegen méregetni a csirkemellet, aztán meg feladja, ha rájön hogy a neki szükséges 160g fehérje helyett 158at evett csak és ettől romba dől minden. Aztán amit elfelejtenek, az az, hogy meg kell fogni azt a rohadt súlyt és edzeni.

2017. aug. 12. 20:44
 8/22 anonim ***** válasza:
43%

Köszönöm szépen. :) Mindig is szerettem mozogni, úgyhogy nálam ez alap és az egészséges életmód is.

27 éves nő vagyok, dolgozom, olyan munkahelyem van, ahol nem kell nagyon megerőltetni magam és mindenre jut időm. :)

Most, hogy ide leírtam a tapasztalatomat, felrémlett nekem, hogy mikor tanultam a magyar érettségi tételt közben meg hullahoppkarikáztam a 30 fokos szobámban. :D

Igen, ilyen is van. :D

Sokaknál megy a kifogás, aztán meg irigykedve néznek rám a nők, párom is szokta mondani, hogy az embereknek majd kiesik a szemük, mikor meglátnak. (159 centi 50 kg, homokóra alak, ehhez még jön az izmos test)

Én pedig csak fürdök a dicsőségben, mert ezt én értem el. :D

És mikor majd idővel világra fogom hozni gyermekemet, akkor is mozogni fogok, nem fogok eltunyulni mint a legtöbb nő szülés után.

2017. aug. 12. 20:50
 9/22 A kérdező kommentje:
#5 És akkor még hallgatni a hülye sztorikat, amiket kb úgy mesélnek,hogy az egész teremben hallani :D Plusz én választhatom meg a zenét!
2017. aug. 12. 21:27
 10/22 anonim ***** válasza:
#3 amikor rajtad marad 150kg, akkor edzhetsz bármilyen normálisan, nem fogod egykönnyen leszedni magadról...
2017. aug. 12. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!