Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ha egy nap láb, másnap kar...

Jó ha egy nap láb, másnap kar edzéseket csinálok konditeremben?

Figyelt kérdés

Kezdö lány vagyok, nem túl sok izomzattal. Jó ha úgy csinálom, hogy egyik nap láb, másnap kar edzéseket csinálok, harmadnap megint láb, stb...

Az normális, hogy nincs izomlázam? Aznap érzem, hogy megdolgoztattam az izmomat, másnap még egy nagyon picit, de utána semmit?

2017. jan. 7. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az izomláz nem feltétele a fejlődésnek, viszont az altest és kar mellett ne maradjon ki a mell, hát, váll sem, mert ha valamit kihagysz, a többi testrészed sem fog annyira fejlődni, mert a szervezet arányosságra törekszik.
2017. jan. 7. 10:26
 2/3 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem jó. Heti 3 átmozgató edzés jó kezdőknek. Shop.builder.hu oldalon találsz ilyen edzéstervet.
2017. jan. 7. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is heti 3 teljes test edzéssel kezdj! Olyan 3-4 hónap után válthatsz alsótest-felsőtest edzésre (ABA-BAB megbontásban).
2017. jan. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!