Az otthoni edzés is lehet olyan eredményes, mint konditeremben?
Figyelt kérdés
Valahogy én jobban szeretek otthon egyedül edzeni, úgy csak magamra koncentrálok és nincsenek zavaró tényezők.Mondjuk ,hogy edzés felénél odajönnek,hogy mikor végzek stb.Illetve szeretem,hogy nem kell várni semmilyen gépre.Ti hogy vélekedtek erről?2017. aug. 12. 18:45
21/22 anonim válasza:
Kedves 20-as válaszoló!
Köszönöm szépen.
Nem ítélkezem, hanem leírtam, amit tapasztaltam, amit a saját szemmel láttam, pl. az utcán, vagy a strandon. :)
22/22 anonim válasza:
ui.: Most jut eszembe, anyukám annak idején 20 kg-t szedett fel, mikor velem volt terhes. Szülés után idővel, visszafogyott a szülés előtti alakjára.
Könyvtárban dolgozom, júniusban bejött egy 4 gyermekes anyuka, de olyan bomba jó alakja volt, hogy az fantasztikus.
Nem kellenek a kifogások, hogy majd megtudom..meg az ehhez hasonlóak.. :D az ilyenektől falra tudok mászni.
Meg az, hogy a gének ilyenek.
Minden csak akaraterő, kitartás kérdése, hogy a kitűzött célodat elérd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!