Mi lehet ennek az oka, valamit rosszul csinálok? Esetleg ha az edzést nagyobb súlyokkal végezném a bal oldalra az eredményes lenne, vagy ha a jobb oldalra nem dolgoznék egy ideig?
Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem konditerembe járni izomépítés céljából és észrevettem magamon, hogy a két fenekem nem egyformán fejlődik, feltűnően formásabb és izmosabb a jobb, valamint az edzések közben is érzem, hogy sokkal jobban meg van terhelve, illetve ez izomláz formájában is megnyilvánul.2017. márc. 8. 18:21
1/4 anonim válasza:
Nem egyenletesen csináltad eddig a gyakorlatokat mivel ezek szerint a jobb lábad illetve feneked jobban megvolt terhelve mint a bal..
A nagyobb súllyal való edzést nem javaslom szerintem nem túl jó a hátnak ha az egyik oldalon nagyobb súly van
Az javaslom személy szerint hogy végezz csak a bal oldalra gyakorlatokat (pl guggolás 1 lábbal)
Remélem tudtam segíteni
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2017. márc. 10. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!