Erőemelő program (starting strength) mennyire eredményes, ha "lean bulking" étrendem van?
tehát nem zabálok hanem pont annyit eszem, amivel lehet izmot növelni, csakhogy ahhoz képest hogy mindenki azt hiszi rólam hogy 100kg-val nyomok fekve és felhúzok 160-at minimum, elég silány az erőszintem, de nem akarok sok zsirt felszedni, most 13-14% körül vagyok
mit gondoltok van igy értelme, vagy nagyon kajálni kell hozzá hogy jöjjön az erő rendesen edzésről edzésre?
tévedsz kedves első
vagyis inkább úgymondom nem teljesen igaz amit mondasz, Ronnie Coleman, Arnold stb nagy emberek nem voltak olyan erősek mint amennyire izmosak...
nem egyenesen arányos a kettő, vagy mégis mivel magyarázod hogy nálam sokkal kisebb emberek erősebbek? pedig nem vagyok olyan zsiros
hát végülis csak annyit irtál hogy "egyél" amivel nem sokra megyek:) de végülis majd leszálkásitok ha zsiros leszek aztkész
azért köszi:)
Lehet elkéstem már a válasszal, de egyébként az a legegyszerűbb, ha kipróbálod. Vagy működni fog neked, vagy nem, mindenki máshogy reagál a különböző edzésingerekre, és a tápanyagok is máshogy hasznosulnak az emberben. Van ismerősöm, aki életében nem fogott súlyzót, de jó alkata van, és erős. Van olyan is, aki évek óta keményen edz, és nem is erős, nem is izmos :)
Egyébként az erő, az nem csak az izom méretétől függ, hanem annak összetételétől (fehér-vörös izomrost arány) főleg, meg hogy milyen a "beidegződése".
Az idegrendszeri dolgokat egyszerűen gyakorlással tudod fejleszteni. Ha komoly erőnövekedést akarsz elérni, akkor heti többször kell pl. fekvenyomni, nem elég csak egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!