ICF-et és kicsit magasabb ismétlésszámú osztott edzéstervet érdemes felváltva csinálni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha erősödöm, és tudok nagyobb szériasúlyokat használni a gyakorlatokban (+5-10 kg-ot), akkor érdemes lenne-e 2-3 hónapig magasabb ism. számmal dolgozni (8-10), hogy az izomtömeg gyarapodása effektívebb legyen, aztán ha az kicsit stagnál, visszatérni az ICF-hez, hogy legyen egy kis erősödés, aztán megint magasabb ism. szám.
Vagy én gondolom kicsit túl a dolgot? Mert erőben fejlődtem egy kicsit az ICF-fel 2 hónap alatt, csak a tömeg picit lassabban jön, mint vártam.
2016. dec. 31. 12:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem csináld az icf-et,majd ha ott nagyon stagnálsz és váltani akarsz,akkor mehet a 8-10es ismétlésszámos edzés.
2/6 anonim válasza:
Kaját pedig emeld,mennyit eszel?
3/6 A kérdező kommentje:
3500 kcal (80 kg-hoz)
2016. dec. 31. 12:40
4/6 anonim válasza:
Nem.Csináld az ICF-et végig,aztán esetleg a Madcow-ot.
5/6 anonim válasza:
Magasabb ismétlésszám nem kell,akkor izmosodsz,ha erősödsz,arra pedig az 5 ismétlés a legjobb
6/6 Szergej55 válasza:
Szerintem az osztottad mellőzheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!