Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó edzésterv? 3napos edzésterv

Jó edzésterv? 3napos edzésterv

Figyelt kérdés

3napos

Hétfő: Mell,váll

Kedd: Pár fekvőtámasz otthon

Szerda: Bicepsz,tricepsz

Csütörtök: Otthoni has

Péntek:Hát,láb

Ha rossz akkor Hétfő,szerda és a péntekit tudom cserélgetni pl.: a vállat megcserélem a bicepszel (lehet hülye példa de ez csak egy példa)

2017. okt. 12. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyomass helyette 3 napos teljes testes edzést . Vagy bontottat de ne szedd szét ennyire .
2017. okt. 12. 18:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Oké. Teljes testest azt nem szeretem szóval akkor osztott de csak 3 napom van tudnál írni valamit? Hétfő szerda péntek

Ja és 15/F

2017. okt. 12. 18:30
 3/9 Cortez70 ***** válasza:
Teljes tetes kellene vagy kétfelé bontott. A, pihi, B, pihi, A. Masik heten B nappal kezded, Naturalban nem olyan jo a teljes osztott. Mell utan meg nem kellene másnap fekvőtámaszt csinálni.
2017. okt. 12. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van,ahogy Cortez irja. Hasnak mg karnak se kell külön nap,siman teheted őket 1-1 nagy izom után. Lab+hát egy napon,az engem kinyirna. Ehhez mit szólsz: Hétfő:fekvenyomás,evezés,vállvonogatás,vállból nyomás. Szerda: Guggolás, vádli allva,bicepsz állva,letolas tricepszre,hasazas a végén. Péntek =hétfő, következő hét hétfő =szerda,és ihy tovább. Igy egy hét alatt egy izomvsoportot 2x is meg tudsz edzeni,fontos,h edzésenkent 1-2 gyakorlatot csinálj,5-6 sorozat, 5-10ismetles között.
2017. okt. 12. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Felhúzást is iktass be heti 1x,mikor hatazol is!
2017. okt. 12. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:

3#

Jó de nincs benne hát!!??

2017. okt. 12. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Evezés-széles hatizom,rombusz,hátsó deltát,megeszi, vállvonogatással csuklyát edzel,felhizassal mély hatizmokat,mint a gerincmerevitok. Miért nincs benne hát?
2017. okt. 13. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
*megedzi, felhúzással
2017. okt. 13. 15:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi elolvastam 😅
2017. okt. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!