Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről az edzéste...

Mit gondoltok erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerda, Péntek és Vasárnap edzek, ezen a 3 napon.

A felosztás ilyen: A-B-A majd következő héten B-A-B

Hasat mindig Szerdán és Vasárnap edzek. A hasedzésen hasprést, lábemelést, hasprést oldalra és plankot csinálok.

Mit gondoltok erről a tervről?

Én még azon gondolkozom, hogy az "A" napon hiperhajlítás helyett lehetne merevlábas felhúzás, vagy döntött törzsű oldalemelés.

2017. szept. 2. 14:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#6-os, én a 3 sorozat vádli után másnap járni sem tudok rendesen. Szóval nem bírnék többet.

Heti 3-6 sorozat van vádlira, mindenki azt írja, hogy nagyobb izomcsoportokra heti 12-14, kisebbekre heti 6-8 sorozat menjen...

2017. szept. 2. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Van sok "csodacikk" 20 perces edzésekről szólnak. Én azokban sem hiszek ,nekem nem adja meg az impulzust a fejlődéshez. Konkrétan heti ötször edzem egy héten. A legrövidebb a Váll edzés 1:15perc környékén van. A leghosszabb a Kar 1:45-el! De ez tri-bi-alkar egyben. Egynapon letudom,én így szoktam ezt meg.
2017. szept. 2. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Szteroidot használsz ? Mióta edzel ? Vagy visszakezdő vagy ?
2017. szept. 2. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Én elmondanám ,hogy ami valakinek jó a másiknak lehet ,hogy totál más jó. Én 40 éves vagyok ,most visszakezdő ,de az eddig eltöltött életem során kb 11-12 évet lenyomtam(darabokban). Sajnos ez jelenleg nem látszik rajtam. 90-92 kilóig tudok felmenni(nem zsírosan behízva)! Ennyi a genetikai határom.
2017. szept. 2. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Lol,van aki,még a vádlit is 3 külön gyakorlattal edzi xd
2017. szept. 2. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
# 15/15 Rövidnadrágban jól mutat :-) !
2017. szept. 2. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Genetika függő, van akinek úgy néz ki mintha odab.asztak volna két herét a térde alá.
2017. szept. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!