Mit gondoltok erről az edzéstervről?
Figyelt kérdés
Szerda, Péntek és Vasárnap edzek, ezen a 3 napon.
A felosztás ilyen: A-B-A majd következő héten B-A-B
Hasat mindig Szerdán és Vasárnap edzek. A hasedzésen hasprést, lábemelést, hasprést oldalra és plankot csinálok.
Mit gondoltok erről a tervről?
Én még azon gondolkozom, hogy az "A" napon hiperhajlítás helyett lehetne merevlábas felhúzás, vagy döntött törzsű oldalemelés.
2017. szept. 2. 14:45
1/17 anonim válasza:
Szerintem kevés. Bár a célodtól is függ! Ettől komoly izomtömeged nem lesz.
2/17 A kérdező kommentje:
Miért kevés? Hiszen benne van minden lényeges alapgyakorlat, amit nagy súllyal végzek.
A célom az, hogy erős és izmos legyek.
2017. szept. 2. 16:36
3/17 anonim válasza:
Már hogy lenne kevés?
B napra még berakhatsz egy evezést vagy egy huzódzkodást.Vállvonogatás meg szerintem nem kell minden nap.Elég csak A vagy B napra
4/17 Cortez70 válasza:
Nem kevés. Úgy jó ahogy előttem írták. Az első meg nem ért hozzá.
5/17 anonim válasza:
Cortez70----- Mivel magamból indultam ki nekem kevés lenne. Felhúzásból egy széria :-) 1x5 , Vádliból 3x8 :-) Kérdező attől nem kell félned ,hogy nagy vádlid lesz ...
6/17 anonim válasza:
Amit én csinálok : Heti kétszer csak két izomcsoportra edzem Mell,Vádli ez nálam kedd-szombat. Többi izomcsoport minden heti egyszer van ,hasra egyáltalán nem edzem most. Vádlit leírom : 3 gyakorlat ,4sorozat ,minden sorozatnál maximális ismétlésszám , közepes súllyal amivel 18-20 ismétlést vagyok képes végrehajtani ! Gyakorlatok :szamárvádli,vádli lábtólógépen,állóvádligép,ülővádligép, vádli egylábon kézisúlyzóval. Tehát ebből az ötből kiválasztok hármat ,és azt csinálom!
7/17 Cortez70 válasza:
De ezt nem egy héten egyszer csinálod ember. Ha sok gyakorlat és sok sorozat megy akkor nem tudsz regeneralodni. De megnézném milyen formában vagy ha ennyire ertesz hozza. Szerintem nem vágod a dolgokat.
8/17 anonim válasza:
Amit én leírtam azt kétszer egy héten kedd-szombat. Többi izomra egyszer edzem egy héten,mell kivételével ,de azt is írtam. Comb nálam külön napon van. A formám most gyengécske(összhatásban) ,de voltam már sokkal jobb is. A vádlim akkora mint a karom (40-es). 43 volt a legnagyobb vádliméretem ,csak hátazni szeretek jobban , a vádli a második legkedveltebb nálam.
9/17 anonim válasza:
Soknak hangzik persze , de van két haver bejönnek minden edzésük után felpakolják az állóvádligépet a maxra ,és beletolnak 3x10et,utána hasaznak egy keveset ! Karjuk 47 ,vádlijuk 40 , nem jó amit csinálnak ők is tudják ,csak nem érdekli őket(jelenleg).
10/17 Cortez70 válasza:
Jól van csináld ahogy neked jó, nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!