Mit gondoltok erről az edzéstervről?
Figyelt kérdés
A fenekemet szeretném edzeni, feszesíteni, ezt magam írtam össze:
Lábemelés oldalfekvésben oldalra 3x30
Lábemelés könyöktámaszban hátra 3x30
Csípőemelés 3x50
Guggolás ( súllyal) 4x8
Kitörés (súllyal) 4x10
Merevlábas felhúzás 4x10
Bolgár guggolás 4x10
Csípőemelés (súllyal) 3x15
Sétáló kitörés (súllyal) 3x30
2017. jún. 12. 17:13
2/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. jún. 12. 17:27
3/11 anonim válasza:
Túl sok sorozat és ismétlés is egyes gyakorlatoknál.
Guggolás, kitörés elég lenne fenékre. De másra is illik edzeni.
5/11 A kérdező kommentje:
Miért baj ha túl sok a sorozat?
(Másra is szoktam edzeni)
2017. jún. 12. 17:39
6/11 Cortez70 válasza:
Nagy súllyal kell edzeni. Amibe 30'ismetles is megy az nokedli terheles, nem sokat ér. Kevesebb gyakorlat és sorozat kell és kevesebb ismetlesszam nagy súllyal. Naturalban ez működik.
7/11 A kérdező kommentje:
De nem akarok óriási feneket csak feszesíteni szeretném. Kezdőként nem fogok rögtön olyan nagy súlyokkal edzeni hogy 8 ismétlést is alig tudjak megcsinálni.
2017. jún. 12. 17:48
8/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán lehet 16 évesen olyan nagy súlyokkal edzeni? Mert sok helyen hallottam hogy nem igazán tesz jót.
2017. jún. 12. 17:51
9/11 anonim válasza:
Nem leszel túl izmos, ettől ne aggódj. Túl nagy súlyokat sem fogsz mozgatni, ettől se félj. Kevesebb gyakorlat, kevesebb ismétlés, megfelelő súly.
10/11 Cortez70 válasza:
Nagyon izmos sosem lesz egy nő naturalban, mivel huszadannyi tesztot termel mint egy férfi. Szóval fölösleges aggódni. Meg nem úgy van, hogy másnap felkelsz és rad ugrik 5 kg izom. Évek meloja egy jó forma. Ezt kellen átgondolni és rendesen edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!