Naturál testépítőként mennyire érdemes osztott edzéstervet követni? Pl ilyen 4-5 naposokat? Illetve hogy érdemes a pihenőnapokat felosztani? Egymás után akár 2-3 nap vagy inkább pl 2nap edzés 1 nap pihi? 1 nap edzés 1 nap pihi?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 13:17
41/65 anonim válasza:
az az állitás hogy mindegy hogy hány sorozatot csinálsz, meg egyszerüen szánalmas. ennyi erővel mindenre csinálj 1 sorozatot, mert hát attól is lesz fehérjeszintézis. csodálatos. te honnan tájékozódsz? szerinted mindegy a mikroszakadások mennyisége? remélem nem szoktál tanácsokat adni másoknak.
42/65 Cortez70 válasza:
Nem írtam, hogy mindegy a sorozatszám. Leírtam, hogy kb mennyi kell ha heti kétszer edzed az izmokat.
44/65 anonim válasza:
ez a 4-6 sorozatos dolog nagyon nem müködik. pl 35-el bicepszezel, hogy csinálod? 20 25 30 35. mire felérsz a súlyodra, el is fogyott a 4 sorozat.
45/65 Cortez70 válasza:
Végzek egy-két bemelegítő sorozatot pl 20 kilóval. Majd 4 munkasorozat a célzott súllyal. Miért ne működne? Nem úgy nézek ki mint akinek nem működik az edzése, pedig oregszar vagyok. :)
46/65 anonim válasza:
20-20-35-35-35-35?
én nem ajánlanám senkinek.
47/65 Cortez70 válasza:
Én nagyobb súllyal edzem, de akinek 35 a munkasúlya annak simán jó. Mi ezzel a gond?
49/65 Cortez70 válasza:
Miért? Nem 100 kilorol beszélünk ahol nyilván több felvezető sorozat kell. De amúgy nem kell egyetérteni, te nem ajánlod én meg igen. Nem baj az ha máshogy látod.
50/65 anonim válasza:
Az összes sportban a fokozatos terhelésemelés az egyik legfontosabb dolog edzés közben. Ez nem hiszem hogy vita tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!