Naturál testépítőként mennyire érdemes osztott edzéstervet követni? Pl ilyen 4-5 naposokat? Illetve hogy érdemes a pihenőnapokat felosztani? Egymás után akár 2-3 nap vagy inkább pl 2nap edzés 1 nap pihi? 1 nap edzés 1 nap pihi?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 13:17
21/65 anonim válasza:
az a te bajod. nekem ha úgy van simán van 2-3 óra is egy edzés. időpazarlás a rávezetés meg a bemelegités? hmm
22/65 anonim válasza:
1 bemelegités és 1 rávezetés? hány kg a munkasorozatod és hány ismétlés?
23/65 anonim válasza:
Mit számít, hogy hogyan edzek? Sérülésmentes így is az edzésem, ez a bemelegítés célja.
24/65 anonim válasza:
Ja csak nagyon nem mindegy hogy a testsúlyodhoz képest mekkora tömeget mozgatsz meg. Sztem evidens hogy egy 60 ks-s nyomáshoz jóval kevesebb rávezetés kell, mint egy 160-as hoz.
25/65 anonim válasza:
Ott kéne kezdeni, hogy nem nagyon fogsz 160kg-mal 5 munkasorozatot végigcsinálni naturalba. Az átlag genetikával rendelkező alapból 160kg-ba 1-et tud belenyomni, vagy max 2-t.
27/65 anonim válasza:
Ez az, hogy én nem olvasok, hanem tapasztalok, és látom mi folyik körülöttem az edzőterembe az évek alatt és az ismertségi körömben.
28/65 anonim válasza:
Mondjuk Staynak elég szar edzésterve lehet ha 2-3 órákat eddz, szóval kár vele foglalkozni.
29/65 anonim válasza:
Magyarázd meg az összefüggést. Tudod érvek, tények, ilyenek. Nem az oviban vagyunk.
30/65 anonim válasza:
Ha neked magyarázni kell, hogy miért szar egy olyan edzésterv ahol 3 órát edzel akkor olvasgass még, ha már a józan ész nem segít ennek a megmagyarázásában, de ne a sárga oldalon szerezd az információkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!