Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturál testépítőként mennyire...

Naturál testépítőként mennyire érdemes osztott edzéstervet követni? Pl ilyen 4-5 naposokat? Illetve hogy érdemes a pihenőnapokat felosztani? Egymás után akár 2-3 nap vagy inkább pl 2nap edzés 1 nap pihi? 1 nap edzés 1 nap pihi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 13:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 Cortez70 ***** válasza:
A felvezető sorozatokban nem kell annyi ismétlés. Mellre nyomsz 5-6 munkasorozatot, így simán tudsz regenerálódni csütörtökre, ha már 4 napos kétfelé bontott tervről van szó.
2017. júl. 3. 14:36
 12/65 anonim ***** válasza:
57%
amúgy az osztott edzéstervet miért azonositja mindenki a 7 napos edzéstervel? :o
2017. júl. 3. 14:40
 13/65 Cortez70 ***** válasza:
Az osztott lehet kétfelé bontott is ahogy írtuk, Vagy akar 3 fele bontott 3 vagy 4 napos, stb. Senki nem írta, hogy csak a teljes osztott 7 napos terv lenne az osztott.
2017. júl. 3. 14:44
 14/65 anonim ***** válasza:
palilacira gondoltam.
2017. júl. 3. 14:46
 15/65 anonim ***** válasza:
Heti 3 teljes testes vagy heti 4, A-B felosztású edzésterv a legjobb. Ennek oka az hogy az edzést követő 48-72 órában megemelkedett a fehérjeszintézis, ilyenkor megy végbe a regeneráció, ilyenkor nő az izmod. Ha heti egyszer edzenél le egy izmot, akkor ott lenne még legalább 4 nap amíg nem kap stimulust a növekedéshez, szóval jobban megéri natúrba így tolni. Szteroidokkal persze kilehet tolni a fehérjeszintézist, ott semmi baj nincs azzal hogy heti egyszer edzenek valamit, de ott se ritka hogy heti kétszer csinálják azért.
2017. júl. 3. 14:47
 16/65 palilaci ***** válasza:

StayFaded

Mirol beszelsz? Abba kotottem bele, hogy szerinted csak osztott, nagy volumenu edzes valo a haladoknak. Ez pedig hulyeseg.

A piramisozas meg jo modszer. En az alapgyakorlatoknal csak azt hasznalom.

2017. júl. 3. 16:46
 17/65 anonim ***** válasza:

ha azt állitod, hogy nem kell osztott edzésterv, és a 3 nap pihenő sok, bocsi, de én arra asszociálok hogy 7 napos edzéstervben gondolkozol. egy osztott edzéstervben is kaphat 2x terhelés egy izomcsoport akár 6 nap alatt is

úgy, hogy a pihenőt is beleszámolom.

2017. júl. 3. 16:57
 18/65 anonim ***** válasza:
10. Ez max időpocsékolásnak jó.
2017. júl. 3. 17:02
 19/65 anonim ***** válasza:
Vagyis így 30-40 perccel hosszabb lenne egy edzés, én nem szeretek 2 órákat edzeni mint ahogy olvastam hogy jópáran teszik ezt.
2017. júl. 3. 17:04
 20/65 anonim ***** válasza:
Bemelegítés +1 felvezetősorozat elég ahhoz, hogy a mellem felkészüljön a munkasorozatra sérülés nélkül.
2017. júl. 3. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!