Úgy lehet fejlődni, ha minden izomcsoportra csak egy gyakorlatot csinálok, de annyit, mintha 3 gyakorlatot csinálnék?
PL.:
bicepsz - kalapács
mell - fekvenyomás
váll - vállból nyomás fej fölé
láb - guggolás
hát - evezés
tricepsz - lórúgás
és mindből 12x8 (persze nem egy nap az összes izomcsoportra)
Nincs formázó gyakorlat. Egy izom tapadása adott, nem tudod a formáját változtatni, max a méretet. Akinek rövid bicepsz tapadása van annak sosem lesz hosszabb és fordítva. Akinek a háta magasan tapad az sem tudja formálni, hogy lejjebb tapadjon. Nem tudod lefejteni a csontrol az izmokat és arrébb tapsztani. Tehát a izomforma az adott. Genetika.
Nyugalom!
"Egy izom tapadása adott, nem tudod a formáját változtatni, max a méretet."
Ez így van, de nem is írtam ilyet.
Ez passzív csúcsosság fejlesztés.
Az izomhas növekedésével "nyúlik" a bicepsz, mégsem változik a tapadás
"passziv csúcsosság fejlesztés"
Ezen beszartam. A bro science díjat a mai napra megkaptad komám.
Akkor mosakodj meg. Úgy látom itt is a személyeskedés a legjobb módja a bölcsességünk kimutatásának.
Nem vagyok a komád, ha frusztrált vagy, a terapeutádhoz fordulj. Ha a brachialis nagyobb, nyomja feszítéskor a bicepszet. Tedd idézőjelbe a passzív szót.
Kalapácsot ajánlani alap egyenesrudas bicepsz helyett, na az a nagy szakértelem!
A bro science díj így következetesen visszaszáll rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!