Mi a véleményetek az edzéstervemről?
Figyelt kérdés
1.nap
- Lábnyújtás 5x12
- Melltolás 5x10
- Evezés 5x15
- 60 perc aerob
2.nap
- Tricepsz letolás csigán 5x12
- Felhúzás 5x10
- Oldalemelés 5x15
- 60 perc aerob
Kezdő vagyok, fél éve csinálom, diétás szakasz, 4 alkalom súlyzós edzés egy héten, + 2 nap csak aerob. Az ismétléseket átlagoltam, tehát sokszor pl. indulok 20-ról, majd a végére már csak 8 megy. A súlyokat közben arányosan csökkentem. Ez elegendő így, vagy mivel egészítenétek még ki?
2017. máj. 22. 12:37
21/25 anonim válasza:
Mindig megy a szájalás, ha megmondja az ember, hogy szar amit csinálnak, ahelyett, hogy megköszönnék. Ez a gabszar gyerek is max 2 éve edz, fél éve még ide irogatta ki a kérdéseit, mit hogyan kell. Most meg már azt képzeli ő a helikopter, mert le tudja edzeni a 40 kilós barátnőjét aki ettől fejlődik valamit. Hatalmas szakértő.
22/25 Cortez70 válasza:
Amúgy tudok melóban is válaszolgatni, irodai munka, belefér, ha nem nagy a hajtás.
23/25 anonim válasza:
Persze te jobb vagy,mindenképpen. :D Erősebb meg atletikusabb is,olyan vagy mint a csoki a szájban...Mondjuk neked biztos valami halálkuka tested van,inkább ne osszad az észt,felesleges,az amit leírtam egy rohadt jó edzésterv,próbáld ki,talán nőne is az a csutka lábad,olyan vagy mint a TWB-es gyerek,egy paraszt aki semennyire se ért a dologhoz.
24/25 A kérdező kommentje:
Elég volt a veszekedésből!!!
2017. máj. 22. 23:12
25/25 anonim válasza:
Fáj az igazság gabika. Rinyálj csak nyugodtan, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!