Kezdő vagyok, fél éve csinálom, diétás szakasz, 4 alkalom súlyzós edzés egy héten, + 2 nap csak aerob. Az ismétléseket átlagoltam, tehát sokszor pl. indulok 20-ról, majd a végére már csak 8 megy. A súlyokat közben arányosan csökkentem. Ez elegendő így, vagy mivel egészítenétek még ki?
Ha ti látjátok a fényt az alagút végén, akkor talán pofa kinyit és félmegjegyzések helyett le is írhatnátok a tutit. Enélkül sajnos hiteltelenek vagytok.
2017. máj. 22. 14:28
13/25 Cortez70 válasza:
Guggolas, fekvenyomas, evezés, mellről nyomás, bicepsz állva ruddal vagy egykezesekkel, tricepszre csigás letolás vagy fekve homlokra engedés, hasprés, vádli. Mindenből 3-4 munkasorozat, akkora sulyokkal amivel az adott gyakorlatból megy 6-8 ismétlés sorozatonkent. És ezt heti háromszor. Ennyi.
2017. máj. 22. 14:35
14/25 anonim válasza:
Így van,én vagyok jelenesetben a vakk,de csak azért mert edzek normálisan lábra,nem az van,hogy 2 sorozat comhajlító meg egy sorozat vádli,de utálom ezt a sok csicskát már,szenny ez a sok ember,mondjuk lábuk se nagyon van,meg úgy nagyon semmilyük.a tested fele,egy nap alatt leedzeni nem lehet lazán,de barátnőm is az én tanácsaimra edz,szépen fejlődik,egyre kerekebb és nőiesebb,de azt tudom,hogy én mindent szarul csinálok.
2017. máj. 22. 15:08
15/25 anonim válasza:
#13 +1 vagy google:icf5x5
és mehet mellé heti 3-4 kardio/aerob vagy mit bánom én mi
(ha félpiramist csinálsz tehát az ismétlések pl 12,10,8,6 akkor nem csökkentjük hanem növeljük a súlyt)
+kaja legalább annyit számit mint az edzés, hajrá
2017. máj. 22. 15:10
16/25 anonim válasza:
#15 vagyok
amit linkeltél shopbuilderes az rémes, vagy amit Cortez irt, vagy az icf5x5
2017. máj. 22. 15:17
17/25 anonim válasza:
Hisztériázhatsz gabika akkor se tudsz edzeni. Feldughatod az egyizületes gyakorlataidat, meg a 20 ismétleseket.
2017. máj. 22. 15:33
18/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Te Cortez amúgy edzeni vagy gyakorizni szoktál többet? Mert az össze kérdés alatt ott figyelnek a válaszaid.
2017. máj. 22. 15:59
19/25 Cortez70 válasza:
Edzeni csak heti 3-4-szer szoktam, gyakorizni többet. De ez neked miért baj, ha pont segíteni akarok? Nem vágom, hogy normálisan írok neked tervet, te meg pont belém kötsz.
2017. máj. 22. 16:02
20/25 A kérdező kommentje:
Nem fáj, nem beléd kötni akartam, csak úgy hangozhatott. Pusztán érdeklődés. Köszi a választ neked is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!