Mi a véleményetek az edzéstervemről?
Az az újévi fogadalmam hogy megváltoztatom az életem. Több hónapon keresztül keresgéltem a interneten hogy tisztába legyek, keresztapám jó pár éve eddz, ő segített összeállítani az edzéstervem. Egy teljes testet átmozgató edzést állítottunk össze, amin idővel változtatok, nehezítek. A kaja rendben van, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Itt a kicsike:
Láb:-Vádli állva 50-60-50 (lábanként)
-Vádli állva 100-90-80 (páros)
-Guggolás 20-20-20
-Kitörés 20-20-20 (lábanként)
Has:-Hasprés 25-20-25
-Fekve lábemelés 15-20-15
Hát:-Invertált evezés szélesen 30-20-20
-Fűrészelés 30-30-30 (Kezenként)
Mell:-Tárogatás 20-20-15
-Szűk nyomás 30-20-20
Váll:-Vállból nyomás 30-40-30
-Vállemelés 20-20-20
Bicepsz:-Bicepszgyakorlat 30-30-30
-Bicepszgyakorlat 30-30-30
Tricepsz:-Tricepszgyakorlat 30-40-30
-Fekvőtámasz térden 20-15-20
Megjegyzések:
-A fekvőtámaszt azért térden csinálom, mert nem szabályosan megy a rendes. Ezt a gyakorlatot amúgy minden nap gyakorlom, van egy külön ,,fekvőtámasz edzés tervem,,.
-Azért írom oda valamelyik gyakorlat nevéhez hogy xy gyakorlat, mert nem tudom mi a pontos neve :D
-Azért ilyen nagyok az ismétlésszámok, mert kis súlyokkal végzem. 2 db 3kg-ossal + 2db 5kg-ossal
Na ennyi volt a kis regényem várom a válaszokat. :D :)
13/F
rossz...
A szűknyomás nem mell, hanem tricepsz, vádlit hagyd a végére, de igazából el is hagyhatod az elején, úgyis vastagabb, mint a felkarod. Hasra is felesleges külön edzeni. Meg eleve egy gyakorlat elég minden izomcsoportra, 3-4 sorozat, 6-15 ismétléssel. Persze ha még sosem súlyzóztál, akkor magasabb ismétléssel gyakorold be a szabályos kivitelezést!
Lol
8 ismétlés fölé nem megyünk.Tárogatás totál fölösleges,az meg mégrosszabb ha azzal kezded az edzést.A szűknyomás tricepszgyakorlat.Fekvenyomás és felhúzás nincs is bent.A fekvőtámasz semmit sem ér.
utolsó 13 éves a kérdező, és még kezdő szóval nyugodtan fekvőzzön csak főleg h még a normális se megy neki.
a max 8 ismétlés meg erőemelésre vonatkozik kondiba lehet akár 5-s 8-as, 10es 15-s sorozatokat is nyomni , egyén /gyakorlat függő. és mivlel kezdő a srác jó ez így majd későb rátér a nagysúlyokra első az állóképesség és min izom-állóképesség most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!