Edzéstervet kellene váltanom?
Már egy ideje az ICF 5x5-t csinálom, de nem tudom teljesíteni a programot. A "könnyítettjét" csinálom, az alapgyakorlatoknál 3 sorozat, a kiegészítőknél 2.
Ma pl. csináltam 3 sorozat guggolást és 3 sorozat fekvenyomást. Ezek után úgy kifáradtam, hogy nem tudtam többet csinálni. Vártam 10 percet, hátha megújul az erőm, de akkor sem ment. Egyszerűen nem tudom teljesíteni a programot, 2-3 gyakorlat után elfogy az erőm, ez már 1-2 hónapja így van. Szóval nem azért volt, mert rossz napom van.
Ilyenkor mit kellene csinálnom? Váltsak egy másik edzéstervre?
Köszönöm előre a hasznos válaszokat.
Értem. Köszi az eddigi válaszokat.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem megy. Írtad, hogy rosszabb a regenerálódás, de az ICF-nek van külön szálkásító része, én pedig azt csinálom és az nem megy. Ott is kifáradok 2-3 gyakorlat után és elmegy minden erőm.
Igen, írtatok jó pár választ, de konkrétan nem lettem okosabb. Írtátok, hogy az alvás, vagy az étrend a rossz, meg az icf-hez sokat kell enni és ha váltok edzéstervet ne legyen sok gyakorlat és sorozat.
Írtam ezekre, hogy van az ICF-nek egy szálkásító része, kevesebb sorozattal. Azt csinálom, de ott is kivagyok 2-3 gyakorlattól. És mit kéne tennem, ha a pihenés rendben van, túl nagy deficit meg nincs, mert csak 500 kcalt csökkentettem tömegeléshez képest.
Ilyenkor mit kell tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!