Ha a fejlődéshez szükséges fehérje és szénhidrát mennyiséget beviszem tápkiegekből, akkor a rendes étkezésem lehet "szemét" is?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 18:19
21/28 anonim válasza:
--gömb--
Baromságot beszélsz Cortez. Egyrészt nem tartalmaz semmi olyan állítást az idezet, hogy jó forma lennék. Ez elvi megközelítés volt. Másrészt nem kell elfogadnom semmit, egyrészt ha figyeltél volna, leirtam hogy csak vízszintes padon nyomok fekve és egykezessel. Én fizikai alapon cáfoltam az elméletet. Mellesleg amiket leirtam az tény, egyetlen állításomat sem tudjatok megcáfolni
22/28 Cortez70 válasza:
Semmi tényt nem írtál és meg szarul és nézel ki. Maradjunk ennyiben.
23/28 anonim válasza:
--gömb--
Maradjunk annyiban hogy baromságot beszélsz.
25/28 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mehet a szemét kaja? :D
2017. ápr. 25. 17:15
26/28 Cortez70 válasza:
Egy része lehet szemét kaja.
27/28 A kérdező kommentje:
De a szemét kaját úgy gondoltam, hogy csak nem figyelek rá külön oda, mit eszem. Pl. a fehérjeszükségletem 80 %-át beviszem porból, a CH-m nagy részét meg zabpehelylisztből. És emellett még eszek napi 3-szor, ami jólesik. Pl. reggelire virsli, ebédre gyros tál, stb. Fosni nem fosok, arra ott a spirulina tabletta, ami bevált.
2017. ápr. 25. 17:18
28/28 anonim válasza:
Itt van Monty<3 , visszatérek én is;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!